untuk calon SPM 2009 | Blog BudakFadhilah

4.12.09

untuk calon SPM 2009

start//11:40pm


erk, salam.
saya tengah tahan sakit perut ni. HAHA
banyak melantak kut.

er, seketul je ayam kut dengan setongkol jagung.
er, dengan sup sayur, dengan jus carrot susu.
banyak ke ? :P

tiba tiba saya teringin nak ber-BBQ.
so, saya pun tunaikan lah hasrat tu sendiri.
dah sedap sedap BBQ, abah ajak keluar. pergi makan.
pheewwww.

eyt, bukan ni yang saya nak storykan lah. HEHE




saya cuma nak cakap tahniah kepada calon SPM 2009
yang dah merdeka tue.
yang belum merdeka, sila teruskan usaha anda
dan semoga berjaya ok.

congratulations by cupcakes for clara

woah, bestnya dah merdeka.
bila saya tengok orang dah merdeka SPM ni,
saya pun teruja. suka, suka. HAHA

tahun depan, saya pula yang akan enjoy.
wakakakakkaka. *masuk form 5 pun belum lagi.


pejam celik, pejam celik,
saya dah nak masuk tingkatan lima dan berumur
tujuh belas tahun lah. macam kelakar je. :P

apa apa pun, saya sudah tak sabar mahu SPM.
tapi takut pun ada jugak.
gila ke kalau tak sedia apa apa tapi nak jawab SPM.
HAHA


so, saya nak usaha sikit sikit.
dan, doakan saya supaya saya boleh harungi
apa juga masalah yang akan datang. AMIN.


untuk kakak kakak yang dah habis SPM atau STPM,
sila lah meng-enjoykan diri anda.
tapi jangan over pulak, sebab nanti takut ter-menangis.
heeeeeeee,


dah tu je saya nak bebel kan.
selamat bercuti.

bye.


p/s:rasa macam bercuti lah. HEHE :P


10 comments:

lanun terlampau said... Reply to this comment

adoi.
harapanlah nak merdeka awal.
saya merdeka 16 haribulan nanti.
budak lain minggu depan da merdeka.
ceyt

maiyah said... Reply to this comment

adik pun akan merdeka gak nanti rndu plak suasana skul :)

MissYana said... Reply to this comment

sama dgn lanun..
16 hb merdeka..
4 subjek lagi..adui~~
CHEM, PQS, BAT, PSI..

N. Fadhilah said... Reply to this comment

lanun terlampau//
heh, good luck ok. akan tiba juga hari kemerdekaan tu. HAHA :D

maiyah//
yurp. tak sabar. :P

sys yana//
ouh, good luck ok. :)

nazrin zaidi said... Reply to this comment

ayam sedap.

:)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

nazrin zaidi//
erk, sedapp. :P

dee sygg said... Reply to this comment

huhuhu !!

merdeka babe ! ((;

maseng maseng jgn jelous okeyy , HAHA :DD

N. Fadhilah said... Reply to this comment

sys dee//
semoga berseronok. HAHA :P

full of love,keyna said... Reply to this comment

ehh,btw tu.t ter menangis pulak,org len enjoy sys gh sedyh,sedyh sbb tglkn skola.waaaaaaaaa!!

N. Fadhilah said... Reply to this comment

full of love,keyna//
gahhhh. HAHA
itu perkara biasa.
nanti lama lama ok jerp.
:P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License