bodoh pun bodohlah. | Blog BudakFadhilah

12.12.09

bodoh pun bodohlah.

start//10:31pm


assalamualaikum,

mari ambil tahu, erk,
tak, tak, sebenarnya, mari baca entry saya ni.

jadi, *tak nak guna so =,='
perkara inilah yang saya buat sejak
dua menjak tiga menjak empat menjak ni.



pertama !

cuba lihat ni. HAHA
apa agaknya yang pertama sekali
ada dalam fikiran anda ?

mari kongsi bersama saya. heh,




sebenarnya, saya tak pakai lah pewarna kuku.
bende alah tu dilarang sekeras kerasnya ada dalam rumah.
dulu saya pernah curi curi beli,
lepas tue adik terjumpa, pergi bagitahu mama.
lepas tue bende tu kene baling dalam longkang. HAHA

sebenarnya *lagi,
kuku saya tu saya pergi
warnakan dengan lipstick mama.
saya campurkan dua tiga warna sampai puas hati. erk,
HAHA

memang saya tak ada kerja.

T_________T
tiap tiap hari saya buat macam tu.
sampai kuku saya jadi warna pink dah. :P
HEHE

ok.




kedua !


ini semua dah tahu kot.
malam ni yang keberapa kali entah saya pergi buat BBQ.
bakar ayam bukan banyak pun,
cukup cukup untuk saya dengan adik dengan abah dan mama
makan. huh,
habis oksigen terbazir begitu sahaja.
*pembakaran memerlukan oksigen kan ? heeeee,

kalau berlarutan, boleh mati tahu.
sebab asyik makan asap je. HAHA

tapi, dah tue je yang saya tahu buat.
nak buat apa lagi kan ?
masak kek, sungguh leceh. :P


kalau begitu,
saya persilakan anda beri idea kepada saya apa yang
patut saya lakukan demi memenuhi cuti yang masih
bersisa ini lagi.




ok lagi.


akhirnya, malam ni,
baru saya dapat makan ni.

tu pun dapat makan separuh, sebab saya tak nak
kene lepuk dengan budak dua ketul tue. HEHE

abang delivery tu lembab.
dekat empat puluh lima minit tahu !

rumah saya bukan nye ceruk mana,
rumah saya rumah tepi jalan je kot.

siap ada tanda mercu lagi. HAHA



dah, dah.
itu sahaja buat masa ni.


kalau anda baik hati dan berhati
murni *erk, teringat kak irine
jum lah share2 apa yang anda semua buat dekat rumah
time cuti cuti rumah ni. HEHE


bye.


p/s:gahhhh, nak buku teks tingkatan empat !


9 comments:

touyakaruma said... Reply to this comment

Nyam ! Nyam ! nampak macam sedap !

syazana zahidah said... Reply to this comment

haha!comel la you!

maiyah said... Reply to this comment

amboii.. ayam.. nk kit :D

Irine Nadia MaRceLLo said... Reply to this comment

idea yg bagus gune lipstick! nak try cuba di rumah.,.hahhaha

Didi Nadhirah said... Reply to this comment

habis la lipstick mama tu huhuhu..anyway apa kate try masak lebur2 lak wat mcm steam boat tu

N. Fadhilah said... Reply to this comment

touyakaruma//
bukan nampak je, tapi memang lah. HEHE :P


syazana zahidah//
erk, mana ada. :P


sys maiyah//
ambik lah. :P

N. Fadhilah said... Reply to this comment

kak irine//
dipersilakan tuan puteri. hik, :D


didi nadhirah//
memang dah nak habis pun.

erk, steamboat ?
malas lah, baik pergi makan terus dekat kedai. HEHE :P

intan.maisarah said... Reply to this comment

lipstip pon liptip la.asalkan leh kaler kuku tu

N. Fadhilah said... Reply to this comment

intan.maisarah//
HEHE. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License