ni sebab nya. | Blog BudakFadhilah

23.12.09

ni sebab nya.

start//11:13pm


erk, assalamualaikum.

sebelum tu, lihat lah gambar yang sekeping
dekat bawah ni. :P


dah tengok kan ?
itu sepupu saya. yang pengantin perempuan. :)

errr, itulah sebab nya saya tak update update blog saya.
menginap dekat hotel cikai dekat kluang selama
dua hari. HAHA

bosan tahu.

nak sebab lagi sebab saya tak update blog ?
tak nak ?
saya nak cakap jugak. HEHE

sebab nye, bila tiba waktu online saya,
iaitu pada waktu malam, harap maklum,
saya mesti keluar pergi shopping.

sebab lagi saya jarang update blog ?
sebab nye, bila dah penat merayau waktu malam,
mood untuk hadap komputer terus hilang.
otak, kaki, mata, badan, semuanya penat.
tidur lagi baik.



eh, kan entry lepas saya terjadi awww sekejap.
itu sebab nya, tukang make-up sepupu saya itu awwww.
sepanjang hari perkahwinan tu nampak dia.
tapi lawa doh.. badan mantap gila. HAHA


ada dua orang yang awwwww.
sorang tue nampak macam ayu sikit sebab pakai baju kurung,
sorang lagi tu ganas sikit sebab pakai t-shirt
dengan seluar fit je.
dah lah duduk terkangkang,
nampak mende terbonjol dekat seluar dia.
apa tu ek ?
HAHAHAHAHAHA

tak boleh blah bila dah ayu ayu tue,
jalan tergetik getik sambil hisap rokok. :P

tapi, serius lawa. lagi lagi bila dia cakap camni
kat sorang budak lelaki yang suka sakat dia.
'lagi lagi kau. aku bukak kan selaur kau kang baru tau !'
HAHAHA. cakap dengan nada gedik ye. :P

erk, dah lah. sampai sini je.
ni pun saya curi waktu online adik saya. HEHE

tunggu next entry. entry tue mungkin ada nada
belagak sebab tak puas hati daripada saya kepada
mereka. HAHA

p/s:saya buat entry ni bukan mahu bercakap besar.

3 comments:

taqie said... Reply to this comment

biasala..
bosan tu sume org rasa..

apapun..keep blogging ek..

follow kamu,,:]

ezzati said... Reply to this comment

adeii..jeles..nk g shopping gakss

N. Fadhilah said... Reply to this comment

taqie//
ok. ok.
terima kasih. :)


ezzati//
pergi lah. HEHE :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License