lain macam | Blog BudakFadhilah

7.12.09

lain macam

start//10:53pm


heh, salam.

penat badan masih terasa.
hari ni matahari dah tercacak baru saya bangun.
apa punya anak dara entah.
HAHA


persetankan tue semua.

cuba lihat blog ni.
lain tak ?
background-nye saya dah tukar sebab saya bosan.

saya merupakan seorang yang cepat bosan.



macam lain macam je kan blog saya sekarang
ni, dah macam makhluk asing punya rumah je. :P

gahhhhhh..
asalkan saya puas.
saya dah tak ada idea lagi mahu create background.


BORING GIRLS by hobbies+interests


macam nak ubah blog ni seratus peratus je.
tapi masa tak ada.
saya ulang, masa tak ada atau tak cukup.

sesiapa yang mahu muntahkan idea untuk saya,
dipersilakan dengan segala hormatnya.
tapi jangan muntahkan benda lain sudah. :P
hurm,


btw, saya dah bosan hadap blog.


so, saya mahu off dahulu.

sebelum tue, selamat datang kepada mereka
yang baru pertama kali jejakkan muka di blog saya.

huh, bye.


p/s:hari hari saya pergi bantai buat BBQ dekat
belakang rumah. gila. HAHA


11 comments:

MissYana said... Reply to this comment

wah~~
makin lawa blog ni..
cun2.. :)

maiyah said... Reply to this comment

langsir beli katne dik :D

N. Fadhilah said... Reply to this comment

sys yana//
HAHA. lawa ke ?
btw, terima kasih. :)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

sys maiyah//
langsir ?
HAHA

guna balik yang lama. :P

penaberkala said... Reply to this comment

berwajah baru?
tak gheti la nk tukar2 layout nih

N. Fadhilah said... Reply to this comment

penaberkala//
tukar tukar url pic sudah. :P

0wh nath said... Reply to this comment

BBQ hari2. woww, meh hulur2 skit. hehe.

dee sygg said... Reply to this comment

HAHA ;P

mmg deq , mmg giler p bantai uad BBQ belakang uma .

nape ta uad dlm uma jea ?
kn lagy okey , HAHA :D

da uh , ta ajak sys pown an ?
HEHE :D

btw ,
nice laa deq background nye :)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

owh nath//
mari datang ber-BBQ sama sama. HAHA :P

deesygg//
HEHE
dalam rumah, berbau nanti baju kene asap ayam. :P

heeeeee, sekarang mahu ajak, mari datang rumah saya. :P

terima kasih. :)

Solehah said... Reply to this comment

hehe..bestnya ber bbq..

N. Fadhilah said... Reply to this comment

soleha//
best ?
kalau hari hari dah bosan, makan asap je. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License