mood ? | Blog BudakFadhilah

8.12.09

mood ?

start//11:39pm

bagi salam dulu.
asslamualaikum.



gahhhhhhh,
rasa macam nak jerit kuat kuat.

hari ni hari tak bagus.
sejak pukul duabelas satu saat pagi ni
hari saya hari tak baik.
grrrrrrr..

kata mama dengan abah,

'mama jaga anak mama lagi baik daripada pergi tegurkan

anak orang lain.'

'tak kuasa abah nak tegurkan orang lain. tegur perangai kau
ni lagi berfaedah.'


saya tahu dia tak baca blog saya sebab dia tak tahu
saya ada blog. HAHA

tapi tak tahulah pula kalau ada 'orang' yang pergi
canangkan dekat orang lain tentang blog saya ni. :P

saya perlukan percutian.
*wah kau, sedap je nak itu ini.
tapi mama dengan abah kerja.
kerja, tahu kerja ?
huh

saya mahu prosperity burger ini.

Prosperity Burger by pbbfood

rasa macam nak buat kerja gila pun ada gak malam ni.
pergi call McD. HAHA

tapi tak nak lah.
keluar dengan mama pergi beli burger ni baru best.

banyak juga mende yang saya suka tapi kene
lupakan dan kurangkan sebab diet ni. heh,

sabar.
sabar.




pffftttt,
balik kepada kemarahan saya.


erk, saya tujukan ayat seterusnya kepada insan
yang saya masih anggap darah daging saya.

erk, kalau diri tu sudah cukup sempurna di mata
orang lain, tak adalah orang lain nak pandang diri
awak dengan kejap mata kecik mata besau
atau terjeling jeling sampai bijik mata juling.

kahwin pun belum, spender pun mak kau belikan lagi,
tapi tak tahu lah kalau spender pun kau curi, HAHA
dah nak memekak macam dia laki kau. WTF

memang panas je hati saya ni.
orang ada mata memang digunakan untuk memandang.
huh, dah.



kejap lagi, ada pulak yang pergi inform kat dia pasal
apa yang saya bebelkan ni,
tak memasal gaduh besar. HAHA

bak kata abah,

'jangan dilayankan orang tak betul. dah tengok depan mata
dia jadi gila kan, kau pun nak jadi gila pergi layankan dia ?'

'ouh, tidak. tak nak dilabelkan diri sebagai orang sewel.' :P



ni lagi satu saya nak pesan sesiapa yang masuk blog saya,
sila baca part MULUTCAKAP di sidebar.
saya adakan bahagian itu, bukan saja saja mahu cantikkan
blog ye, ada pesanan di situ.

harap maklum.
*senyuman palsu.


dah lah.



bye.


p/s:harap hari esok lebih bahagia. :)


15 comments:

Cik_daya said... Reply to this comment

cute blog nie
macam2x bunyi ada...
happy selalu yer

en_me said... Reply to this comment

vah vah vah.. prosperity pedass tewww.. ehehe, salammm

EykaHamasuba said... Reply to this comment

nyehahaha skrg sume orang terase macam nak jerit! Jom la kite jerit beramai2 mesti best! haha :D

Aidi-Safuan said... Reply to this comment

hahaha...tensen2

N. Fadhilah said... Reply to this comment

cik_daya//
HAHA. terima kasih. :)

en_me//
salam kembali. yang pedas itu sedap. :P

sys eyka//
mari kita jerit berjemaah. :D

Aidi_Safuan//
mmg tensen. T___________T

:P

uNIqIKA said... Reply to this comment

jangan tension2.. akak br hbs spm.kite enjoy...

N. Fadhilah said... Reply to this comment

uNIqIKA//
heeeeeee, akak yang dah habis, saya belum. T______________T

akak enjoylah dulu, nanti saya ikot. HEHE :P

fathineHannaniey said... Reply to this comment

salam..
ouchh~sygs..
maaf kerana menerjah blog mu ini..tp,xpeww..fathine dh bg slm kn?ehe..

1st tym trjah blog kamu..
x ku sgka,xku duga..
date of birth kite same...(tepuk tgn 7 kali)

15071993..even year pon same gak..
nway..nice to knoe u..

kalo bleh..link kn blog fthine ekk..

http://fathinehannaniey.blogspot.com/

mekacihh~~

N. Fadhilah said... Reply to this comment

fathineHannaniey//
sila sila, terjah byk kali pun tak apa. wee~ :P

HAHA, teruja. kita beranak hari yang sama. mari tepuk siku 7 kali. agagagagaga..

nice to know u too. :)

blh je. :)

mlle tqa said... Reply to this comment

nnt mkn prosperity*btul ke nie*
jgn lupe akak!!:P

N. Fadhilah said... Reply to this comment

mlle tqa//
muhahahhahahah..
baik, kalau bernasib baik lagi, saya poskan untuk akak. :P

fathineHannaniey said... Reply to this comment

haha~
branak di hari yg sama..
mungkin bekongsi keanehan yg sama?

haha..
xcited gle fathine taw..
wanna know u more dear..=p

N. Fadhilah said... Reply to this comment

fathineHannaniey//
mungkin. :D

me too..
kalau rajin add lah ym yang ada bawah chatbox tue. HEHE :)

~kHaiRiNe NaBiLa~ said... Reply to this comment

ceh...nice blog...
wanna make a newe frenship??

ehem,,,,assalamualaikum....
namer dberi...cehh mgarot plak...
sy abil...taun dpAN apm gak..haha

visitlah blog abil k...

http:/khairine.blogspot.com :>

N. Fadhilah said... Reply to this comment

~kHaiRiNe NaBiLa~//
heeeee,

thanx singgah my blog. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License