puas tapi tak puas. | Blog BudakFadhilah

24.12.09

puas tapi tak puas.

start//10:32pm


assalamualaikum.


ni bukan puas mende pun ea..
jangan gelabah dulu. baca entry saya. :)



sekarang saya puas hati.
sebab saya dah dapat apa saya nak.
eleh, bukan apa pun. benda biasa je.
baru balik dari menghabiskan duit. :P



misi saya nak dapatkan ODM.
tapi bila saya lihat design dia.
semuanya tak kena dengan saya.

i bukan ikut trend sangat.
pakai apa yang saya rasa sesuai je.
ODM tu besar sangat pada saya. HEHE




so, rembat Baby-G je.
jangan gelakkan ok.
adik saya kata citarasa saya buruk. :P

gambat di-capture menggunakan hp saya. =.='


sebelum ni pergi beli handbag CR.
CarloRino.
gahhhhhhh, buruk jugak an ?
baru dua hari di-beli. :P

gambar tidak di-edit. kecuali word BudakFadhilah tu je.

senang citer,
semua saya angkut. kasut, purse, jeans, beg.
ikut suka hati saya. :P
biar abah bayarkan. HAHA


eh, entry ni macam dah berbaur meninggi diri.
biar saya stop di sini sahaja.
maaf kalau rasa macam i ni belagak gila.
tak berniat, cuma nak share saja. :)


teruskan dengan entry ketidak-puasan hati saya pulak.




ok. ok.
macamni,



saya tak suka bila saya masuk sesuatu butik,
atau apa apa kedai,
then budak salesgirl tu pandang sengkek atau slack
katkiteorang ni.
'kau ingat aku tak ada duit ke ?'
heh, menyampah gila.

biasanya salesgirl yang perangai macam ni,
ialah salesgirl perempuan. melayu !
sesetengah je lah yang pandang macam tu.

itu semua stock mintak penumbuk.


Annoyed Glinda by *Michelle*(xena2542)-on/off flickr


bila saya angkat handbag yang empat lima ratus,
pergi kat salesgirl lain, lepas tu bayar,
muka dia lagi bertambah annoying. huh,

kalau pandang saya sengkek sangat,
macam lah dia tu high standard sangat. heh,

sila bagi tahu saya,
siapa yang suka diri awak tu dipandang sengkek ?
meh, bagi tahu sebab kenapa awak suka.


ops,
buka saya kutuk salesgirl melayu ye.
saya cuma cakap sesetengah.
harap maklum.
jangan salah anggap.

salesgirl yang berbangsa Cina lagi friendly kut. :)

tak nak cakap lebih lebih.
nanti ter-kutuk lebih lebih.

pesan saya pada mereka yang baru bekerja salesgirl,
*heh, nak ajar org konon, kau pun belum kerja lagi.
layan je lah pelanggan awak tu.
buat muka manis walaupun penat macam mana
penat sekalipun.

kadang kadang,
kalau saya pergi shopping malam malam,
saya tengok muka salesgirl semua ketat je,
tu saya faham le. dah malam dan dah penat. :)
kan ? kan ? kan ?


Day 51! - This is my PERV swatter. by like_shipwrecks


perkara lain yang boleh buat saya baran,
bila ada salesgirl ikut je mana saya pergi.
rimas tahu !

mungkin niat dia baik nak bagi pertolongan
atau apa apa je lah kan,
tapi bila part dia paksa paksa kiteorang beli,
terus kiteorang blah.
kalau mama tak nak blah,
saya tarik jugak tangan mama. HEHE

biasanya perkara ni jadi bila saya masuk
kedai BodyShop. *eh, betul ke saya camni word dia ?
heh, biarkan je lah. :P


lagi apa yang saya menyampah ek ?

ni je kot yang saya ingat.
setakat ni je lah. heeeeeee,

dah. tu je.

bye.


p/s:doakan saya percutian yang dirancang berjalan
dengan lancar dan bahagia. HAHA
p/s/s:jangan lupa klik nuffnang saya.
p/s/s/s lagi:blog ni dah macam buku teks. T______T


8 comments:

Cik Rara said... Reply to this comment

tol2..sgt gram ble dowg pndg mcm kter xde duit..

yuyuEyuliAnayusOf said... Reply to this comment

rmai je salesgrl mcm 2..
grrrr*
spatotnye dorg pg kursus
sahsiah dri.. haha

azham94 said... Reply to this comment

Ish.
Rimas kan ngan salesgirl@man yg cmtu.
Asyik ikut je.
Bg penampo kang bao tao haha.

Nak bli pape unn tak senang.
:0

Haah.
Bukan nak ngutuk melayu ke apa.
Tp kbanyakannya salesgirl@man bangsa cina lagi peramah.
Lagipun dgn diorang ni rasa `selamat` sikit.

Haha.
:D

MissYana said... Reply to this comment

setuju part yg salesgirl ikut tuh..
aduii~kalo bley nak suh kite borong semua barang je..
huk3~~

maiyah said... Reply to this comment

wah.. jom perabih duit :D

mlle tqa said... Reply to this comment

sgt menyampah ble salesgirl cm tuh..
xbeshh langsung!nk sopink2 pon xselesa..

N. Fadhilah said... Reply to this comment

cik rara//
bage penyepak je. HAHA :P


yuyuEyuliAnayusOf//
betul betul. idea yang bagus. :)


azham//
tau tak pe. :)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

sys yana//
kte tahu le apa yang kita nak belik ek. HAHA


sys maitah//
HAHA :P


mlle tqa//
betul tu betul. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License