baru faham kenapa blh 'gila' | Blog BudakFadhilah

3.12.09

baru faham kenapa blh 'gila'

start//8:03pm



malas lah nak citer pasal menikah ni. HAHA

eh, sebelum tue, salam. dan hai. :)

menikah ? macam biasa lah, dekat masjid.
dekat batu pahat. sepupu pertama menikah. :)

punya lama nak tunggu tok kadi nikahkan dorang,
siap bagi ceramah entah apa entah. HAHA

dah, habis citer pasal menikah.

mari beralih ke cerita lain.
HEHE



psst, saya lebih selesa keluar dengan flip flop saja.



hari ni saya pergi melabir. HAHA
akhirnya keluar juga saya, sebab saya kena paksa.
kene paksa tau.

kawan saya kata, kalau tak nak keluar dengan dia,
dia tak nak cakap dengan saya. heh,
saya tahu dia tipu. tapi saya keluar juga sebab
hari ni hari yang saya rasakan hari sesuai
untuk keluar. HAHA

saya heret jugak adik saya keluar.
HEHE. dia tu memang pantang orang ajak keluar,
laju je siap.



tak pergi mana pun,
pergi keluar tengok new moon je.
saya tahu saya ketinggalan zaman. heh,

New Moon Paperback--Movie Edition by Luuuucia:)

tapi peduli apa.
grrrrrr, handsome-nye jacob.
bila part jacob dengan edward ada,
saya asyik terdengar orang jerit jerit je.

paling tak boleh blah, masa part jacob tak pakai baju.
saya pun rasa nak menjerit sekali. HAHA
HAHA. jerit meroyan. :P

New Moon Poster--Jacob Black by miss.ninA

New Moon UK Fan Event by musicgrl87

OMG, OMG,
saya pun macam nak gila. HAHA
*melebih je saya ni. =.='


tak ramai orang pun tengok wayang.
sebab hari ni kan hari kerja. :P

lepas tengok wayang, pergi karoke.
HAHA. time ni tak boleh blah. macam nak gila
nyanyi. tapi kegembiraan telah di-spoil-kan
oleh sakai sakai di bilik lain. grrrr, geram gila.

jafina - aina

farahin - jafina

annasuha - afifah - farahin - jafina

jafina - aina


lepas terpekik terlolong, pergi mencekik. HEHE
saya tak boleh mencekik lebih lebih. saya kan diet.
T____________________T


lepas tue, kiteorang semua berpecah. balik.
tapi saya tak balik, saya pergi shopping pulak.


berbekalkan duit yang saya minta kat abah, HEHE
dapat lah sehelai jeans. kenapa sehelai ?
sebab mama dah nak angkut saya balik. hik,


tak ada motif letak gambar budak seketul ni. hik,


tak pe, lepas ni, saya pergi melabir lagi.
tapi pergi dengan mama pulak lah.
heh,


bye.


-tamat-

pheww, penat buat entry ni. =.='

p/s:kepada mereka yang ingin bertanya apa apa kepada saya,
sila klik link ni. oke. jangan segan segan. kalau saya mampu,
saya akan tolong. :)

p/s/s:jangan lupa klik ads nuff saya. heh, terima kasih.


10 comments:

maiyah said... Reply to this comment

wah sronok dik :)

yuyuEyuliAnayusOf said... Reply to this comment

enjOynye dye..
hehe..:)

MissYana said... Reply to this comment

akak baca je novel die..
xberkesempatan tgk cite lagi.. :)
erk,,tganu xde cinema...
harap maklum~~
haha..

Solehah said... Reply to this comment

syok jugak tu..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said... Reply to this comment

wey batu pahat area mne?
bapak aku dok pt raja~

nurain rodze said... Reply to this comment

besh uh ..
x ajak kite pun ..

farteen said... Reply to this comment

oh yeah..
i love jac0b black!!

:D

mlle tqa said... Reply to this comment

new moon sgt beshh!
missed the moment wif my dearest..

N. Fadhilah said... Reply to this comment

maiyah//
seronok. :)

yuyuEyuliAnayusOf//
sekali sekala je. :D

MissYana//
HEHE. pergilah keluar mana mana tengok. :)

Solehah//
boleh lah. :)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠//
entah. tak tahu.
parit raja kut. HEHE :P

nurain rodze//
Heee, lain kali saya ajak. :P

farteen//
jacob sangat hot. HAHA :P

mlle tqa//
HEHE. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License