wayang time~ | Blog BudakFadhilah

18.12.08

wayang time~

start//8:13pm


hik3~
hari ni mama masih dgn berbesar hati nak bawa
kteorg g membeli belah dan tgk wayang...
kali ni tgk citer yes man...
nape tgk yes man???
sebab mama nak tgk lah..
first first nampak iklan citer ni kat tv,,
mama terus kata...
nanti lapanbelas haribulan kiter g tgk wayang ea...
kteorg pun jawab ok je lah..
citer ni.............
blh tahan lawak gak ar...

masa tgk citer ni kat melaka mall,,
kat dalam panggung tu pun ada tak sampai
dua puluh org yg tgk citer tue...

jadi dapatlah tgk dengan tenang n blh gelak
dgn volume yg agak kuat sesuka hati nyer...
tp yang paling tak best ni,,,ada lah satu couple,,
couple ke ek???
saya tgk mcm da tua...
erm...
apa apa je lah...
da lah duduk kat sit belakang kteorg,,
pastu memekak mekak lak..
kalau nak berbual g blah dpd panggung tue...
menyampah~~~

lupakan pasal tu...
kat bawah ni ada serba sedikit ttgg cite [yes man]..

antara pelakon dalam citer ni ialah;
[Jim Carrey, Bradley Cooper, Zooey Deschanel,
Sasha Alexander, Karen Bankhead]

citer ni ttg kehidupan seorg lelaki yg bosan
sbb dia tak yakin pada diri dia...
apa yg dia nak buat semuanya takut...
satu hari tue dia ada buat perjanjian dgn ada seorang tue
untuk berkata ya kepada apasahaja dan walau dimana sahaja..
kalau dia kata tidak dia akan ditimpa malang..

erm,,,,
tu je la serba sedikit ttg citer tue yang saya blh citer..
hik3~

sebelum tgk wayang kul 3.45 nie....
saya ngan adik adik try la usha usha mama
nak g bli baju...
pujuk punya pujuk,,
dapat lah dua pasang baju dgn seluar..
kih3~
sekarang tinggal belum beli kasut jer...
da byk tgk kasut kat melaka mall,,JJ,,MP,,,
tp satu pun tak berkenan...
hurm....
blh bagi idea tak kat mana nak cari kasut yang
cantik cantik untuk g wedding dinner....

lepas tgk wayang kat melaka mall,,
terus g JJ lak...
pegi mcd..

motif utama g mcd adalah untuk makan prosperity burger
dan choco top..
ahakss~~


lepas puas melantak....
g popular plak...
da beli beli buku,,g singgah vincci lak...
nak tgk tgk kasut...
tiada yang berkenan di hati...

ajak lah mama balik....
besok mama kata nak pi cari baju sekolah lak...
haishh...
masih dalam suasana bercuti....
bgn lambat lambat...
kih3~
dengar jer sekolah...
rasa macam................
ntah...
tak tahu............

rasa happy pun ada gak..
da lama tak jumpa kawan kawan..
hik3~

apa perasaan korang semua ea bila dengar
perkataan sekolah??
tepuk dada,,tanya hati...
ekekekekkekekekekkee...


5 comments:

misseen:: said... Reply to this comment

kamu..sy sudah taged anda..sila jawab ya (;

nur fadhilah said... Reply to this comment

misseen-ok....

Irine Nadia MaRceLLo said... Reply to this comment

bile kaka irine dengar pekataan "skolah" jeww...
kaka tewoss pengsannnn..haha.

Irine Nadia MaRceLLo said... Reply to this comment

eyhh..kitew g ngk wayang hari yg sama laa..and and and yg paling penting,TEMPAT YG SAME howkeyhhhh~!kekekeke;p

nur fadhilah said... Reply to this comment

mmg parah...biler nak sebut sekolah akak kene tup telinga ok..

a'ah...
da nak dekat da tu MBO dgn uma kiter..
len kali singgah singgah la ekk..
hik3~
tp masa tak sma lah...
nanti lg dua tiga hari nak nengok histeria lak..
kih3~

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License