adeh..... | Blog BudakFadhilah

12.12.08

adeh.....

start//8:34pm


adeh.......
saya rasa sangat tak sihat hari nie....
kepala fening...
rasa macam dunia ni berpusing pusing..
perut pulak mcm nak memuntahkan sumthing...
anak tekak sakit...
badan lenguh lenguh...
kenapa dgn saya nie....???

saya online ni pun sbb da boring sgt...
kalau tak online rasa macam lagi sakit jerk...
uishhh,,,
ngada ngada betul saya ni...

adeh.....
lembab nak mampos saya menaip waktu ni....
nasib baik petang td da tido..
jd bila da bangun rasa macam ok skit...

bila rasa tak sihat macam ni,,,,
idea untuk menaip pun tarak...
ntah mana ntah menghilang agaknye ek...
kih3~

saya sangat berbangga sbb saya dapat
menahan diri saya dpd makan nasi sampai ke hari ni...
saya just makan roti and sayur goreng jerk...
haishhhh,,,
kesian...
lalalallalalallal~

apa lah saya ni ek...
tak makan nasi dah empat hari pun
nak kecoh kecoh.....
hehhehehehhhehheh...
suka hati saya lah....
saya rasa bangga tahu tak biler tak mamam nasi..

da penat menaip...
nak stop lah...
taip panjang panjang pun bukan ada
yang baca blog ni...
kkekekekekekkekke....
tak apa lah...
saya sorang je la yang membacanya...
:]

2 comments:

nadiyah sadeli said... Reply to this comment

salam..salam
ada lah orang yng mmbaca nya
me!!
ekeke..(xde niat nak riak);D
sya habis kan waktu stngh kowt
m/mbaca blog anda..BEST2 0o0o0

b.t.w
saya orng bru jdi..
sudi2lah jenguk blog ana yep.
Trimas ;)

nur fadhilah said... Reply to this comment

ada org baca blog saya???
cam tak cayer jerk..
thanx yep..
nanti saya singgah blog kamoo..
:)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License