layan kan je cuti² nie... | Blog BudakFadhilah

15.12.08

layan kan je cuti² nie...

start//9:57pm

ehem..ehem...
da tak taw nak post apa lagi...
hari nie kembali spt sedia kala..
mama da kene pi meeting...
abah keje...
tinggallah saya kat ruma dgn dua ekor beruk² nie...
kih3~
makan tgh hari,,,
biasalah...saya yang masak..
kalau bukan saya sape lagik..
heeeeeeeeeeeee.. :P

ouh....cutiku kembali membosankan..
jum tgk² jap apa yang saya layan time
cuti² nie...
mende alah nie semua saya layan ada la
dalam satu dua minggu nie....
ekekekkekekekekke.. :D



[yeh...buku² ni la menjd peneman bila saya boring..]
[buku nie saya buka tak kira malam ataw siang..]
[kadang² kalau dah benak sangat kepala hotak
saya nie,,,,abis la buku nie kene conteng..lalallalala~]



[kih3~ ini adalah ubi yg dimakan dgn gula..]
[sedap siot..]
[bak kata abah,,'kakak ni macam mangsa banjir la pulak'..]
[nape abah kata begitu???]
[sbb dulu kalau kat kg abah kalau banjir,,dowang makan
mende alah ni yakni iaitu UBI REBUS..]
[kalau makan ubi rebus nie,,sah sah kentut mucuk..]
[makanan ini adalah kegemaran adik adik saya..]
[wakakakkakaka~]

[yup..kalau lapar,,saya buat mushroom soup...]
[dan saya sangat suka minum nescafe yg DIBUAT
oleh mama saya..]
[kenapa???]
[sebab saya tak reti buat air...wakakakkaka...]
[air milo saya wat pun tak shedap...]
[saya buat tak sedap le...tak sanggup nak telan...]
[jd jgn suh saya wat air...]
kalau masak no problemo..ngee~]

[aksi lucah..atas katil saya lak tue..huk3~]

[sejak akhir akhir nie,,saya kerap layan dia ni..]
[waaaaaaa...layan??]
[maksudnye,,bg dia makan,,mandikan,,,dan lain lain lagilah..]
[comel tak???kih3~]



[wahahahhaha..mende ni sangat sedap...]
[baru beli semalam....]
[*ceh...tu pun nak cakap.]
[aiskrim ni abah beli...]
[abah kata,,'nasib bek abah tak pengsan masa
nak bayar aiskrim nie..'kih3~]
[33...ingatkan 3.3..]
[buat malu jek..
[padan muka..saper suh tak nak selalu ikut kteowg g
shopping...ekekekkekekekkeke... :D ]
[tak makan nasi tp makan aikrim....bongox.. =.= ]

erm....
buat masa nie...
mande mende ni lah yang saya layan...
post yang akan datang pun akan ada perkataa layan gak..
nantikan..
*ceh
uhuk7~

jap....
saja nak btaw kat blog ni...

'saya dah tak makan nasi selama seminggu...yihaaaaaa'
'nak teruskan kalau blh sampai yg termampu...'
'and ada satu lagi cabaran dpd adik adik saya DAN juga mama,,
JANGAN MAKAN AYAM SELAMA SEMINGGU..!!'
'boleh ke saya??'
'ouh tidak...' '
tp saya sahut cabaran itu...'

'tgk lah cmana nanti..'
CHAIYOKK !! CHAIYOKK !!


2 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said... Reply to this comment

huhu..buku add math tuh sure2 mmbuwatkan anda sakit mental sperti kak irine nih..hohoho

nur fadhilah said... Reply to this comment

kak irine-heeeeeeeeee..taw tak pe..benak gak kepala otak nie hadap buku tu lama2.. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License