Wedding dekat Dewan Sri Siantan Putrajaya. | Blog BudakFadhilah

26.12.08

Wedding dekat Dewan Sri Siantan Putrajaya.

start//8:21pm

hurmmmm..tak tahu nak mulakan cmana...semalam ok ok jerk..tak ada yg menarik....penat...kene marah.kene marah dgn abah...semuanya gara gara da lambat nak pi majlis tue..sebenarnya abah kata nak bertolak dpd melaka dalam kul lima tp sebab sepupu saya jd lambat skit.. perjalanan pun tak berapa lancar sbb hujan lebat gila sepanjang perjalanan...


sampai kat dewan pun lambat setengah jam..ni semua pasal sepupu saya yg leceh dan lembab..tak suka betul..nak saing org,,pandai pandai la bajet masa..ni tak..meleceh jer keje...

wedding tue kat dewan sri siantan kat putrajaya..punyalah susah nak cari..sampai sesat.sebab sesat lah saya kene marah.menyampah.macam lah seratus peratus salah saya..bukannya saya duk kat situ..haisshhh...tp bila sampai kat dewan,,semua buat macam tak ada apa apa..hehe..sampai lambat..jd kene duduk meja belakang sbb majlis dah mula...sepatutnyer kalau family mmg ada tempat khas..tp da sampai lambat..nak buat cmana kan...

keseluruhannya majlis tue ok ok jer..majlis sepupu kepada pengantin ni yg dulu lagi best...makanannyer pun ok ok gak...paling tak sedap tapai eskem dia..ntah kenapa kali ni tak sedap plak..biasanya sedap.hehe..byk komen lak...tp yg paling best dpt coklat toblerone..haha..tiga paket lagi..best...hik3~

saya mmg suka nengok kak aida ni..da le cantik...pandai lak tu...muka cam cine..haha...sekarang dier keje apa ntah..tak ingat lak..hehe...dia jumpa suami dia ni kat mekah masa buat umrah ngan family dia...best ek jumpa jodoh kat tempat yg baik baik ni...semoga berkekalan la yerk...

family akak ni semuanya happy go lucky...kalau jumpa dowang mmg akan gelak gelak je la...mak kak aida ni saya panggil cik nani...mak cik nani ni bekerja as pengarah jabatan alam sekitar...kalau ada apa apa hal ttg alam sekitar sila rujuk beliau..haha...kak aida ni kecik kecik da duk jepun..saya mmg suka lah ngan family dowang...

cukup sampai disini saya memuji muji..pepe hal pun family saya lagi best..kih3~ ermmmm...da tak taw nak citer pe lagi lah...tgk je lah gambar gambar yg sempat saya snap ni...tak byk..sbb saya tgh moody kene marah ngan abah...dengan perangai sepupu saya yg meleceh...dgn perangai dua ekor beruk tu...menyampah..mmg macam beruk..

ok lah..ni pic nyer...

[perkahwinan NOR AIDA dan NORWEEN]

[antara barang hantaran...]

[ni lah menunya..]
[kenyang habis..]

[makanan yg tlh dimakan..]
[ahakss~]

[tapai aiskrim perisa strawbery..]
[blh tahan lah..]

[ketika majlis berlangsung...]
[kteorg duk meja belakang...susah nak snap pic..]

[ni plak bapa saudara pengantin memberi ucapan]
[datuk dr. ramly]
[baik+sporting gile pakcik nie]


[dalam ni ada coklat...]
[hehe]

[tgk ni..siap berkaraoke..]
[haha]

[nak pi potong kek lak..]

[suap kek sikit kat saya]

[potong kek yer..]

lepas habis majlis dalam pukul sepuluh lebih,,terus balik melaka..sampai rumah dalam kul dua belas lebih kot...ntah...tak perasan lak..sbb da ngantuk..sampai rumah,,tuka uniform tido terus melepek kat atas katil...tiber2 tak sampai sepuluh minit lelapkan mata..adoooiiii...sakit perut la pulak....sampai dua kali bangun g melepas apa yg patut..nasib baik toilet dalam bilik..kalau kat luar rumah tak ke naya..haha...lepas tue sapu minyak cap kapak[gunalah untuk keselesaan anda],terus selubung dgn selimut...

dalam kul empat pagi camtu terbgn lagi...sebab sejuk sangat...pastu off aircond tidur balik...sampai la pukul sebelas..baru bgn..hehe...esok maybe nak pi JB lak..g uma mak sedara..buat kenduri doa selamat..tu pun pergi kalau abah tak malas..kalau abah malas,,tak de la jawabnyer....

penat da taip panjang panjang..nak stop la...ok...kat bawah ni ada iklan yer..nengok lah...haha..

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License