tagged V | Blog BudakFadhilah

14.12.08

tagged V

start//9:58pm

sebenarnya saya nie nak melngsaikan
hutang hutang tagged dpd dua org kakak....
heeeeeeeeeeeeeee.. :P
satu dpd kak farahynx....
satu lagu dpd kak irine...
dgn gigihnya saya siapkan tag dowang ni...
dah..dah...
tak payah tulis panjang panjang..
mulakan saja...
ngeee~



tag pertama;
from kak frahynx:





[1] tulis nama korang dengan seCANTIKnya or seKREATIFnya...
[2] letak pic korang yg plg korang SUKA mahupon sapa2 suka..haha..(kegedixan ku teserlah...
tp saya tak gedix hokey..)


[3] pic korang yg korang X SUKA..maybe tercomot sket..hehe(geram betul pic nie..muka saya
tak nampak sepenuhnya..
tp saya suka pic nie...
heeeeeeee.. :P)


[4] list stuff yang paling korang SAYANG giler...
-of coz my hp..
-camera
(buat masa ni dua menatang ni la yang
paling saya sayang..)

[5] apa lagik...TAYANG la pic hot stuff korang tuh...




[6] 3 perkara PELIK tentang korang..huihui~
-saya sangat la tak blh tgk org muntah
ataw tgk muntah...sbb kalau nampak je
mende alah tue,,terus terus saya muntah
gak...dan saya rasa da dekat setahun lebih
saya tak muntah...lalallalalal~{betul taw..
tak tipu)
-saya tak reti menipu sbb kalau saya tipu,,
saya akan gelak jer...bongok betul~
-apabila saya membaca novel,,lebih baiklah
jgn ganggu saya kerana saya tak akan
layan org tue sampailah saya rasa
rasa nak berhenti baca novel jap...

[7] 3 lagu terPALING kegemaran..
-kau ilhamku
-littlest things
-situasi

[8] 2 filem yang giler BEST nk mampos bg korang..
-nyah lah...semuanya biasa biasa saja....
tak ada yang minat gile gile lagi..

[9] erm...TAG ler kwn2 korang.....
-adibah
-kak irine
-kak myra
-yasmeen
-kak qieqie

(lima ni cukuplah ek...)



tak kedua yakni yg terakhir;
from kak irine:





[1] do you think you are hot?
-erm...nope...siapalah saya nie kan...
heeeeeeeeeee.. :P

[2] upload a favourite picture of u..
[3] why do you like that picture?
(sbb saya SUKA pic nie...
cuba tgk betul betul)

[4] what name you prefer besides yours..
-i dont know....
saya rasa nama yang sedia ada
yang diberi oleh abah saya nilah
yang saya suka..agaknye la kot..*ceh

[5] people to tag? 5 enough oke;
-syazana
-kak frahynx
-kak yana
-kak nani
-fateen


:who is no 1?
-dia kawan alam maya saya..ngee~

:no 3 is having a relationship with?
-ntah..tak tahu..jgn menyibuklah...

:say something about no 5..
-dia sanagt sayangkan pakwe die..
heeeeeeeeeeeee... :P

:how about no 4?
-baru kenal kat dalam
era blog memblog nie...
lalallalalalaa~

:and who is no 2?
-kawan kat dunia blog ni gak..
:]


sila jalankan tanggungjawab anda okay..
ngee~~

2 comments:

~`nAnie~ said... Reply to this comment

sy da jlnkn titahmu

nur fadhilah said... Reply to this comment

kak nanie-huwaaaa...bagus bagus..beta suka..muahahahhahaha.. :D

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License