Three words for me. | Blog BudakFadhilah

2.3.11

Three words for me.

Peace by {peace&love♥}

Hai korang. Hai korang. Assalamualaikum korang.

Dah cukup rehat dah. rehat ni tak boleh lebih lebih. nanti jadi pemalas pulak.

Bila dah online balik, saya start ahh blogwalking balik. mana mana blog yang best, saya masukkan dalam RAK BUKU MODEN. tak pun bagi komen komen ke apa yang patut. macam orang lain jugak, bila masuk satu satu blog tu, benda pertama yang dicari, mestilah shoutbox ! lepas dah greet bagai dekat shoutbox tu, baru usha entri entri blog tu pulak. kalau best terus baca. kalau macam bosan, tak payah baca. kan, kan. korang pun buat macam tu kan ?

blogwalking punya blogwalking, termasuk dekat blog ni. menarik. baca blog budak sekolah tak kan bosan. sebab hari hari mereka mesti ada sesuatu yang baru. 

tak macam kau doe, hari hari duduk rumah menganggur.  T________T

usha punye usha blog tu, tertekan ada satu link. link 3 Words for me ? eceeehhh, aii pun gedik gedik lah klik. jenggg, macam menarik je. biasa ahh kan, semua benda yang baru jumpa mesti nak cuba. dulu formspring sekarang nak cuba Three Words pulak.

ohh, sesiapa yang tak tau, threewords.me ni membolehkan kita describe seseorang tu dengan hanya three words. secara anonymouse pun boleh. nak tunjuk diri pun boleh. apa lagi yang boleh ? tak tau lah. belum explore lagi. update- eh, anonymouse tak boleh laaa.

so, jom cuba threewords.me ni nak ? 
eh, ke aku sorang je yang baru nak cuba ?  =.='
  
ohh myy, aku dapat rasakan keputusan SPM makin hampir. YA ALLAH, KAU BERILAH AKU PELUANG UNTUK MERASAI KEMANISAN KEJAYAAN ITU. 
                      

4 comments:

sarah mohamad said... Reply to this comment

boleh try ni :)

intan.maisarah said... Reply to this comment

doa doa anda dapat keputusan cemerlang gemilang terbilang

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

sarah mohamad//
ahaaaaa, jum try sesama. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

intan.maisarah//
amin aminn. terima kasihh. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License