OH ! TIDAK. | Blog BudakFadhilah

8.3.11

OH ! TIDAK.

errr, assalamualaikum.

fine, saya tengah kering idea sekarang sebab terlalu gembira dengan apa yang dah terjadi seminggu dua ni. nak bertapa dua tiga hari mungkin. nak hadap blog ni sahaja mungkin. tapi ada je saya online 24 jam.

eh, kalau kita happy sangat sampai dah tak boleh fikir apa yang bakal jadi seterusnya, macam mana ea ? ke nak biarkan perasaan happy tu surut sendiri?


aaaa, dunia terlampau indah bagi saya sekarang. tapi, saya tak nak terlalu gembira sangat. ehem, ehem,

serius ! keputusan SPM 2010 akan keluar taaak lama lagi. tak lama lagi. tak lama lagi. rasa cuak tu memang ada. tapi, berkali kali saya ingatkan diri sendiri supaya tak terlalu kecewa kalau tak ada rezeki nanti. tak janji untuk reveal keputusan SPM nanti. eheeeee, simpan untuk diri sendiri agaknya.

dah buat yang terbaik masa jawab SPM 2010 dulu. apa apa pun, doakan yang terbaik buat saya ok, sebab saya pun nak yang terbaik tu  :)

Allah itu maha mendengar  :')
                           

6 comments:

intan.maisarah said... Reply to this comment

chill.
result anda pasti gempak!

leyzajamil said... Reply to this comment

all the best to u..

Rara Farah said... Reply to this comment

insyaAllah..kalau kita rase kita dah buat yang terbaik,keputusan yang akan kita dapat pun baik...


MEH BACA ENTRY BARU VOTE BABY BULAWT

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

intan.maisarah//
Hehe, insyaALLAH. tak nak yakin sangat sebab takut kecewa nanti. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

leyzajamil//
thank you. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Rara Farah//
InsyaALLAH. doakan ye. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License