Tak tahu lah kenapa. | Blog BudakFadhilah

14.3.11

Tak tahu lah kenapa.


#deardiary

aku rasa aku tengah tak ada hati sekarang neh. hati aku tengah sakit. rasa macam nak tikam tikam je. itu pun kalau boleh lah kan.

sebenarnya, aku pun tak tau kenapa. mungkin, dah tiba waktu aku punya mood jadi macam ni agaknya. ye la kut. kalau aku tak salah laaa.

aaaaa,  betul lah kata orang. kalau tengah gembira tu, jangan nak gembira sangat. tapi, punca aku rasa aku tak ada hati ni bukan sebab perkara yang buat aku gembira sangat tu. erghh, aku pun tak faham la.

well, hidup ni kan macam roda. so, aku kenalah terima.

by the way, aku dengar salah satu loji nuklear dekat Jepun tu ada yang dah meletup. kalau betul lah loji nuklear tu meletup, betapa menderita nya rakyat dekat Jepun tu. apa pulak ea yang akan jadi dekat manusia dunia ni bila radiasi tu merebak ? erk, aku tak dapat bayangkan.

semoga semua manusia yang ditimpa bencana ni dapat teruskan hidup mereka dengan tabah. semoga, semuanya akan baik baik kembali. semoga, kita semua sentiasa mendapat perlindungan daripada Allah. semua rakyat dari seluruh dunia pasti mendoakan yang terbaik  :')

#prayforjapan
                                            

4 comments:

gadis orked said... Reply to this comment

betulkan, kalau gmbira tu,jgn gembira sgt. sabar ya :)

miss husna said... Reply to this comment

wah..kenapa dan mngape nie?

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

gadis orked//
a'ah. errr, thanks :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

miss husna//
erk, kenapa dan mengapa ? entah laaa.

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License