Cara buat duit dengan Heartbeat. | Blog BudakFadhilah

10.3.11

Cara buat duit dengan Heartbeat.

salam satu Malaysia.
erk, tak berapa satu sangat. separuh je kut. heh,(apa kau merepek ni weyh !)

entri yang lepas punye lepas punye lepas, errr, dah lupa bila, saya pernah buat entri tentang Heartbeat ni. masa tu saya baru je register. tak tahu apa apa sangat. masih blur blur. tapi, sekarang dah tau lah sikit sikit.

berapa jadah saya dapat ? adalaaaa sikit. tak ada lah banyak mana sampai beratus ratus beribu ribu ringgit. yeaahh, boleh leee daripada tak ada kan.

entri kali ni bukan nak menceceh pasal pendapatan saya dengan Heartbeat yang tak seberapa ni. tapi saya nak share dengan anda anda semua cara cara untuk buat duit dengan Heartbeat ni.

yang dah tau tu, haippp, senyap senyap ea. saya nak cerita dekat yang belum tau tu je. siapa yang belum tahu tu, mari tumpukan sepenuh jiwa dan rasa terhadap entri saya ini.  =.='

1. Sila pergi ke website Heartbeat; http://heartbeat.my

2. Akan terpapar page ini;
klik bahagian seperti gambar di atas.

3. Page ini pula akan terpapar;
klik link 'create account' macam gambar di atas.

4. Page di bawah akan muncul dan ikut arahan seperti dalam gambar tersebut;

5. Page di bawah pula yang akan muncul. yeaaahh, klik link yang saya bulatkan tu. klik gambar di bawah untuk gambagajah;

6. Akan muncul page yang lain. sila scroll page sampai jumpa link yang saya bulatkan dekat gambar bawah ni, terus klik;

7. Selepas tu, ikut arahan seperti gambar di bawah;

8. Taraaa, dah hampir siap. erk, belum lagi. lagi satu step, lepas isi form macam dekat atas tu, page dekat bawah ni pula akan muncul. haaaa, klik link yang saya bulatkan tu. link 'get a code' ;

9. Lepas tu, pilih lah sesuka hati anda jenis banner yang anda mahu. copy code tu, tempek dekat blog.

10. Siap !

senang je kan ? finee, entri ni macam lapuk sikit. saya kan pemalasss. malas nak printscreen bagai neh. malam ni baru ada kekuatan nak buat tu semua. ekekekekeke,

so, enjoy dengan Heartbeat anda ! mari sama sama kita kumpul duit. HEHE


bye.
                           

7 comments:

Shira Afya Hashim said... Reply to this comment

saye suda join, tp setakat nie tak seberapa la :(

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

aaaa, kena sabar. lepas tu kena banyak promote. saya punye pun tak ada lebat mana sampai dapat beratus ratus. sikit sikit tu ada laa. :)

Anonymous said... Reply to this comment

percume atau berbayar??

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

semestinya percuma. mereka yang akan bayar kita. :)

syahnabil said... Reply to this comment

saya pun baru je daftar,,saje nak try dan tertarik gak bila baca daripada blog ni..tq.

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

hihi, sesama. nanti dapat banyak duit, boleh share :P

jutawanvanilacoklat said... Reply to this comment

jana pendapatan melalui blog http://jutawanvanilacoklat.blogspot.com

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License