Blog awak huru hara la ! | Blog BudakFadhilah

18.3.11

Blog awak huru hara la !

heh,

Assalamualaikum semua.

Kui kui kui, blog saya memang tengah huru hara laaa. nak make up blog ni pun tak ter buat buat lagi. malas pun ye. tak ada idea pun ye. so, niat tu pun macam terbantut.

Oh, oh, cuba pergi tengok url blog ni. jeng jeng jeng,




keh keh keh. 17.3.11

buat masa sekarang, banyak benda kena set up balik. so, mungkin jarang update blog ni dalam dua tiga hari. jangan lupa tau tukar url baru ni dekat bloglist korang.

erk, jumaat, sabtu, ahad, ada family day. wehuuuuu, dekat Port Dick son. aisehhhh, tak ada tempat lain lagi keeee.

nak enjoy dekat sana. nanti 23.3 tak tau laa saya ada mood ke tidak. ekekekeke, takut result buruk je.  tak janji akan ada entry mengenai result.  T____________T 

tu je nak update. doakan result saya and semua calon SPM 2010 supaya cemerlang. amin.

bye.
                     

14 comments:

Liyana Lunia. said... Reply to this comment

wahhh ! dh ada nufaaa.com lahh :PP

intan.maisarah said... Reply to this comment

doa doa.

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Kak Ynn//
keh keh keh. nufaa.com
selamat datangg. :P

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

intan.maisarah//
aaa doa sama sama. :)

chi_noey said... Reply to this comment

hope u spm result ok nnt

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

tu laaa. tu laaa. harap harap. doakan ye :)

Wuucin Kimora said... Reply to this comment

Gud luck dear.. wah da pakai domain.. fwe ke? huhuhu

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

thankss. domain. EHEHEHE, free ? tak aaa, kena bayar. guna ihosterz. :)

MéuzAngelo™ XXIII said... Reply to this comment

wahh.. dah ade domain sendiri.. cool gilakk.. hehe
tapi knp ada dandruff berterbangan ni? mcm berat je.. T__T

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ekekekekke, cool ek ? errr, berat sangat ke blog ni ? berat blog ni dah under 86KB tau. btw, thanks bagitahuuu. :)

Bro Fit said... Reply to this comment

amin.. goodluck ye.. enjoy lah ye sebelum sambung belajar :)

- Fitrihadi.com -

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

thankss. :)

Syat0za said... Reply to this comment

domain baru! :D

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

keh keh keh. ye. ye. baru tukar. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License