Friendly Blogger Awards | Blog BudakFadhilah

20.3.11

Friendly Blogger Awards

*ini entri berjadual. terlalu lama perap jadi draft. sebelum bertolak ke PD baru perasan ada entri ni. so, publish kan je laaa. kesian blog ni nanti tak ber-update. kui kui kui

oh, entry kali ini mengenai award. pemilik blog HK dah tag saya. tetiba je an, rajin lah pulak nak buat tag bagai ni. kalau tak, hampasss. malas yang amat !
                                     

Syarat award ni;

1. Letak tajuk entry 'Friendly Blogger Awards'
Okay dah letak.

2. Cuba cerita serba sedikit tentang blog korang
Ceh, nak cerita macam mana ni ? Ok, cam ni ah. blog ni macam diari online saya. diari ke masalah nye ? tak lah. tak semua yang saya cerita dekat sini. gila hape nak membebel benda yang bukan bukan dekat sini. saya ada je blog personal yang khas gila untuk orang orang yang dikenali. blog ni biasanya banyak orang orang dan kawan kawan baru je yang datang.

saya buat blog ni masa nak tunggu result PMR. time ribut petir, waktu petang saya buat blog ni. miahahahahaha, masa tu mama tak ada dekat rumah. korang boleh godek lah first entri saya. macam hampass je. boleh usha link ini (baru je nak blogging bagai) untuk godek entri entri bulan pertama berblog. HEHE, jangan gelakkan tau !   =.='

3. Dalam banyak-banyak blogger, blogger mana yang paling korang suka? (yang korang rase dia paling best)
blog kak Maria Elena Zarul ! serius kakak ni agak pelik. ekekekekeke, sesuai ah dengan url blog kakak neh. peliks.blogspot.com. miahahahahahah, kakak ni tak ada nye nak cover cover bagai. dia sempoi je. bila saya baca blog dia, saya boleh improve my English jugak.  =.='

4. Letak link blogger tadi
http://peliks.blogspot.com/

5. Tag siapa-siapa yang korang suke untuk award ni;
  • siapa siapa pun boleh kalau nak buat. senang. HAHA
ok. cukup lah tu. siapa yang nak buat tag ni, dipersilakan. boleh je.

bye.
                     

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License