Masa depan tau. | Blog BudakFadhilah

27.3.11

Masa depan tau.

Salam semua.

The Big BOOK SA Question Mark by BOOKphotoSA

erk, sekarang ni tengah tensiiii. fikir masa depan katanya.

nak ambil kos apa ? nak sambung belajar dekat mana ? nak buat apa ? blalablablablabla

tetiba semalam baru terasa nak menangis. menangis sebab dulu tak nak dengar cakap mama. tapi benda dah lepas kaan. kena lah terima  :')

fine laaa. saya minat matematik, matematik tambahan, kimia. apa boleh buat ek ? buntu gila kut sekarang neh.(macam besar sangat masalah kau !)

sekali, abah dengan mama suruh apply maktab. alamakk aiii. apply je la kann. dapat tak dapat tu belakang cerita. semua jadah yang boleh saya apply, saya isi je borang. selagi lepas syarat minimum kelayakan, semua saya isi. haha, mana tau ada rezeki kaaan.

so, ada sesiapa boleh share pandangan ke tentang ni ? bagi cadangan tentang kos ke ? mana tau terbukak sikit mata hati saya ni mana nak pergi. bagi lah pendapat sikit. tolong saya niii.
              

14 comments:

mrizal said... Reply to this comment

maktab pon ok pe!
Kluar gerenti dpat keja!

melle amir said... Reply to this comment

dia, pasal kos ni, kena ikut minat jugak. tapi ikut cakap parents pon okay, baru berkat

amalina sahaja said... Reply to this comment

cadangan je, kalau awk minat maths, addmaths dgn chemist, bagus jugak kalau amik chemical engineering :D


takpe awk, isi je semua borang. nanti boleh pilih kalau dapat tawaran banyak2. tak rugi pun isi banyak (: goodluck :D


oh lupa, tahniah ya (:

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

@mrizal//
tu laaa. abah dengan mama pun cakap macam tu. senang dapat kerja.

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

@melle amir//
ehehehehe, saya pun rasa maca tu. cakap parents ni berkat sikit. hehe, :P

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

@amalina sahaja//
aaaa, ada terfikir nak buat tu. tapi tak yakin laaa. tengah fikirkan lagiii.

terima kasih bagi cadangannn.

anddd, terima kasih untuk tahniah ituu. :D

syairahmohdanuar said... Reply to this comment

ambil la sains aktuari kalau minat math2 mcm tu :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

sains aktuari ? hmmmm,
thanks bagi cadangan. :)

Ean said... Reply to this comment

sedikit panduan,
pilih bidang yang anda rasa ada demand 5 tahun akan datang, kemudian lps short listed, pilih pula berdasarkan minat.. :)

apisv2 said... Reply to this comment

salam,
mengunjungi rakan2 blog;)
slmt berkenalan,
blog apisv2

Aisya J said... Reply to this comment

good luck ya! make the right choice :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

@Ean//
terima kasih untuk panduan tu. hehe :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

@apisv2//
ohh, wslm. selamat berkenalan juga. heeeeee :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

@Aisya J//
thanksss. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License