Doakan semuanya selamat. #prayforjapan | Blog BudakFadhilah

11.3.11

Doakan semuanya selamat. #prayforjapanGempa bumi di Jepun pada skala 8.9 magnitude itu adalah sangat kuat ok. Semoga mereka yang berada di sana semuanya selamat.

Doakan kakak kawan baik saya dan kawan kawan nya yang berada di Jepun juga selamat. haishhhh, semoga dia cepat pulang ke Singapura.

Dulu dia terselamat dari gempa dekat Christchurch New Zealand sebab fly awal dari kejadian gempa tu. Sekarang mungkin nasib dia tak baik, so, terperangkap pula dekat Jepun. Susahnya kalau kerja FA ni ea. Banyak risiko.

Ea, dah terlari topik pulak aann.

Ok lah, mari kita doakan sama sama untuk semua(Jepun, Indonesia, New Zealand, Philippines, Papua New Guinea, Hawaii, semuanya lah) umat manusia agar terselamat daripada segala bencana yang datang ini.

    
#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License