boleh tapi tak boleh. heh | Blog BudakFadhilah

2.11.09

boleh tapi tak boleh. heh

start//3:43pm


salam. kertas yang MISTERI tu saya dah jawab dengan sampah nya. tak mintak lebih, cuma minta lulus je. paling gila pun lulus, sebab saya rasa saya dah buat apa yang patut. gara gara exam ni, saya tidur lambat, bangun pepagi buta sampai kepala rasa macam nak meletop. satu pengorbanan. [bodoh, kalau SPM tak tidur lah gamaknya.]


huh. esok kertas sejarah dua pulak. susah atau senang itu cerita esok. kalau susah jugak, maknanya saya tak bacalah tu hari ni. dah bulan NOVEMBER dah [tetiba je].

cry baby by placenamehere


esok mama pergi kursus. seminggu (!!) saya lah jadi ketua kedua dalam rumah ni. HAHA *gelak angel. uish, hilanglah tempat bergayut selama seminggu. tak apa, nanti mama balik, mama kena tadah telinga dengar cerita saya selama seminggu.

saya rasa sumpah bodoh bila dialog ini keluar daripada mulut saya, 'aku boleh, tapi tak boleh !'. huh. sakit jiwa nie.

apa apa pun, kalau tahun depan saya kena stay kelas 5 SAINS 1, *bajet weyh. saya nak minta turun kelas 5 SAINS 2. boleh ? tekanan hebat akan melanda diri saya bila saya stay dekat kelas nombor satu ni. apa apa pun lagi, tengoklah macamana nanti. kene juga tengok susananya.


dah, nak bye dulu. hadap buku sejarah pulak. ni pun curi masa je pergi gedik gedik online. perbuatan ini hanyalah untuk menghilangkan rasa lapar sahaja. tidak ada sebab lain lagi. heh

bye.


p/s:emosi kurang stabil.


UPDATED; 4:16pm

lupa nak cakap, sekarang ada tiga Buffered Earnings nuffnang yang tengah berjalan dekat blog i. i tahu tak sebanyak dekat blog u kan (??) heeeeeee. so, kalau singgah atau terbaca blog i neh, click lah ads tue ek. mari beramal bersama sama ok. :P


#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License