makin tiba, | Blog BudakFadhilah

19.11.09

makin tiba,

start//3:48pm


erk, hai.

first nak cakap, terima kasih kepada sesiapa yang beri
respon pada entry saya yang lalu.

saya dah tukar pun header blog saya.
sebenarnya, saya masih berkuasa untuk buat apa
sahaja pada blog saya, tapi saya tak mahulah nanti,
ada yang cakap blog saya lambat loading lah, lembab lah,
atau apa apa sahaja.

Snail Race by _ Krystian PHOTOSynthesis (wild-thriving) _

kalau betul lambat,
jum ramai ramai bagitahu saya.
sebab saya akan cuba sedaya upaya untuk membuatkan
ia kembali ringan seperti kapas. hik,
setakat ni ok lagi kut.

dah, habis cerita pasal blog.

wehuuuuuu,
lagi sehari sahaja sekolah dah nak tutup tahun ni.

lepas ni, saya dah jadi calon SPM 2010.
seram nyeeeee..

masa cuti nanti,
saya macam nak berjanji je yang saya akan belajar masa cuti.
tapi, macam takut tak dapat tepati janji. HAHA
sebab tue saya tak berjanji. erk,

sebenarnya saya tak tahu apa yang saya taip ni.
macam benda bodoh je kan...

saya mula merepek dan meraban.

lebih baik saya stop dulu.

sebelum tue,
SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA
CIKGU CIKGU SAYA DAN KEPADA SESIAPA SAHAJA
YANG AKAN BERGELAR PENGANTIN. :)

bye.


p/s:blog aku makin lama makin bosan.


8 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said... Reply to this comment

nga~~
mmg agak berat ciki
maybe sbb tuannyer berat bontot~~
kekekee~~

laaarrriiiiii!!!!

Fadhilah said... Reply to this comment

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠//

erk, heeeeeeeee..

kene kejar nie.

tapi, betul ke lambat loading ni ?

Ms.Independant said... Reply to this comment

Ok je bukak blog ni.

Cantekkk heading tu!
Wat kan utk akak skali bole?
Hehe

:)

Fadhilah said... Reply to this comment

Ms.Independant,//
terima kasih.

boleh je kalau akak dah minta tolong.

:)

penaberkala said... Reply to this comment

jalan2 singgah sini
nk ucap good luck utk spm2010
manfaatkan cuti yg ada

Fadhilah said... Reply to this comment

penaberkala//
terima kasih. :)

cik zatil said... Reply to this comment

siyes cantik laa ur heading dear..

bape upah neh kalau nak order..hehe..

kip on bloging taw! :)

Fadhilah said... Reply to this comment

cik zatil//
terima kasih. :)

upah, tolong tolong je. kalau nak bagi upah blh gak. :P

okies. thanx. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License