sangat shitto | Blog BudakFadhilah

11.11.09

sangat shitto

start//8:52pm


mood; sangat kecewa + kecelaruan mental


huh. sekarang saya sedang dalam keadaan
yang sangat dan sangat kecewa.

saya rasa saya dah jadi loser.
saya benci, benci, benci sangat perasaan ni.


bila saya dekat je dengan dia, atau terdengar
suara dia atau ternampak dia,
saya rasa macam saya tengah diketawakan.
tengah diketawakan dengan gilanya.

gila kan ?

sumpah rasa macam mental sangat.

penyelesaiannya, saya keluar terus dari kelas.
pergi lepak sorang soarang dalam toilet,
sambil menangis macam orang mati laki.

apa dah jadi ni ?

saya sendiri tak faham.
saya pun tak tahu kenapa saya patut ada
perasaan macam sekarang ni.
rasa down sangat sangat.

saya tak tahu nak buat apa selain daripada
saya jauhkan diri daripada menghadapi
situasi yang membuatkan emosi saya menjadi
kurang stabil kembali.


saya malas nak cakap dengan kawan kawan yang
lain sebab saya tak mahu diorang ingat saya
sengaja mengada ngada buat cerita.
diorang tak akan faham masalah saya.

mungkin saya bodoh cakap macam ni.
tetapi, saya mula rasakan saya menjadi semakin
bodoh dan bodoh daripada dia.
tapi, saya tahu yang saya tidak dan tidak.
itu saya tahu, cuma saya tak reti nak buktikan.


susah gila ada kawan yang tak berapa macam
kawan ni.

agaknya ni kut adat berkawan.

sebab tue saya memang tak ramai kawan.
susah nak dapat kawan yang melekat dan sekepala.

apa apa pun,
saya sangat membenci situasi saya sekarang.

hopeless tahu !!


p/s:emo gila sekarang ni.


14 comments:

bellar0ssa said... Reply to this comment

hurm.sbrla ye dik.beselah.kwn sng cari.shbat? ssh la sgt...hmmm dont fall apart..ok.

ASSILA. said... Reply to this comment

life mmg cmtu.
so,dila kena taba oke?
btw akak suke blog nie.
pandai dila edit.belaja mn? ;DD

fyfahツ said... Reply to this comment

sys wat happen?

Ms.Independant said... Reply to this comment

Hish. dik.
Takot akak tgk gamb pisau tu!

Fadhilah said... Reply to this comment

sys bellar0ssa//
er, tengah bersabar. :)
terima kasih.

Fadhilah said... Reply to this comment

sys ASSILA.//
ok.
terima kasih.
belajar mana ?
main edit je. kalau buruk, tukar tukar sampai saya puas hati. kene suka je lah buat keje edit edit ni. :)

Fadhilah said... Reply to this comment

fyfahツ//
masalah dengan kawan. boleh mental jadi nye.
terima kasih sbb sudi tanya. :)

Fadhilah said... Reply to this comment

Ms.Independant//
:)
nasib baik tak letak gambar lain yang lagi menakutkan.

:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said... Reply to this comment

kelik2 channel x td..
blogwalking tu..
susa sgt nk leave mesej kt chatbox

Fadhilah said... Reply to this comment

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~//
mesti klik. :)

faqiha said... Reply to this comment

sbr jela eh :)

Fadhilah said... Reply to this comment

faqiha//

:)

intan.maisarah said... Reply to this comment

^_^ adat hidup .
byak halangan

halangan dugaan sebenarnya
mematangkan kita.
supaya jadi lebih kuat. tabah. dan matang,

^_^
senyum sokmo deh!~

Fadhilah said... Reply to this comment

intan.maisarah//
yer, mematangkan. :)

terima kasih. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License