setahun sudah sayang. | Blog BudakFadhilah

14.11.09

setahun sudah sayang.

start//7:45pm


hoooyahhh.

saya kembali semula. :P

agak menggelikan ok tittle di atas.
saya tak reti lah nak letak tittle apa lagi.

ok. terus ke point sebenar.

blog yang saya bela bagai menatang minyak
panas yang penuh ni dah pun berumur setahun.
HAHA *gila kecoh kau.

saya sudah terlambat buat entry ni hampir lima
belas jam yang lalu. busy ye.


erk, selama saya berblogging ni,
macam macam jenis blog saya dah baca.
macam macam fiksyen. ceh. HAHA

semuanya best best ok.
saya sangat suka baca blog orang. sebab saya
suka kagum dengan kehidupan manusia yang
berbeza beza ni.
ada sedih, ada gembira.
itu semua asam gula kehidupan.

siap yang bertuah, dia yang bernasib baik.
yang tak berapa bertuah tu, mungkin akan tiba hari
lain untuk dia mengecapi kejayaan. AMIN


dan,

terima kasih yer semua.
ada jugak orang yang nak follow blog entah
apa apa ni. *terharu


saya ingat lagi tau detik detik terhasilnya blog
saya ni. HAHA

masa tue, hari jumaat, saya merajuk dengan mama,
tengah komen komen friendster dengan adibah,
dan blablabla.... HEHE

malas nak cerita panjang lah, bukannya ada sesiapa
pun yang nak ambik tahu bagaimana
terwujudnya blog ni. :P

tahun depan, mungkin saya dah tak aktif berblogging
lagi. yelah, saya kan calon SPM 2010. *eeeeeeeee


saya sayang blog saya.
siapa yang tak suka, dengan segala hormatnya,
saya buka kan pintu sila pergi ok. HEHE

seperti biasa,

byebye.


p/s:saya ada blog kedua.*shhhhhhhhhhh

eh, jap. saya lupa nak bagitahu.
sekarang blog saya ada menyediakan
perkhidmatan pelanggan yer. HAHA

sebarang cadangan atau pendapat atau kritikan
atau jemputan atau pemberitahuan, bolehlah
klik link yang saya sediakan di sebelah kanan anda.

anda cuma perlu menuju ke sidebar, pandang ke bawah,
dan anda akan ternampak link surat menyurat.
boleh klik di situ, dan isikan borang yang disediakan.

terima kasih.

:)


4 comments:

Zat said... Reply to this comment

hehe, tahniah la ye. dah setahun da..

Da tua rupenyer blog ni.hahaha..

Fadhilah said... Reply to this comment

zat//
tak de lah tua sangat. masih baby lagi kut. HEHE

btw, terima kasih. :)

Ms.Independant said... Reply to this comment

Tahniah! :)

Fadhilah said... Reply to this comment

Ms.Independant//
terima kasih. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License