bodoh juga saya ni, | Blog BudakFadhilah

29.11.09

bodoh juga saya ni,

start//8:33pm

masih sakit kepala.
hye,

tiba tiba rasa macam bodoh pulak. HAHA
macam je, tak bodoh pun.

hari ni dua ketul adik saya tu,
pergi tengok wayang, shopping, bowling, dan blablabla...
tengok new moon lah, apalah, malas lah nak ambil tahu.

Dataran Pahlawan - Melaka Megamall by Haris Abdul Rahman

untuk pengetahuan,
saya ni memang liat sikit nak keluar rumah.
malas. pening. huh,

tapi kalau nafsu nak keluar pergi shopping, memang
satu dunia saya harukan. selagi saya tak dapat,
selagi tu saya meroyan.

tapi, cuti cuti macam ni, nafsu tu tak timbul. pelik. =.='

erk,
bodoh ke saya sampai abah buat tawaran macam ni,

'kak, keluar teman adik adik pergi tengok wayang.'

'malas lah.'

'abah bagi rm10, pergi teman adik kau.'

'tak nak.'

'rm30 ?'

'tak nak.'

'rm50 ?'

'tak nak lah.'

'rm100 ?'

'tak nak, tak nak.'

'rm150 ?'

'tak mau.'

'rm200 ?'

'tak nak !'

oke, saya tipu.
tawaran hanya sampai seratus ringgit sebab lepas tue,
saya blah masuk bilik.

wakakakkakakkaka,
sampai macamtu abah paksa saya pergi shopping.


erk, bukan nya apa.
saya malas dan tak suka lah berpeleseran tak tentu pasal.


kalau mama ada tak apa jugak.
*mungkin sebab ni saya kene ejek anak mak.

oke, bukan apa, saya takut tak cukup duit kalau
keluar shopping dengan adik adik, atau kawan kawan. HAHA

kalau mama atau abah ada, boleh perah duit tu lebih lebih sikit.
baru puas membeli berambos. :P

dah tu,
saya jugak yang jealous tengok adik saya terkedek kedek
bagai lembu pulang malam bawa beg plastik hasil
pembaziran wang yang melampau.

tak de lah melampau sangat kut.
dua dua ketul beli kasut baru,
jeans, dengan accessories yang berbagai. heh,

argh,
saya tak heran. ceh,
nanti saya keluar dengan mama je pergi membazir pulak.

T___________________T

bye.
*bodoh nye kau,


p/s:bila lah nak kurus ni ?

7 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said... Reply to this comment

wahhhh bestnya
sampai macam tuuu
bestttt

Hananeechan said... Reply to this comment

upah sy je lain kali teman adik kamu shopping.. :D

faqiha said... Reply to this comment

bestnye dpt twrn mcm tu

N. Fadhilah said... Reply to this comment

Noorlaila Mohamed Nor//
erk, best kut. HEHE

Hananeechan//
okeyh, nanti saya panggil kamu lain kali. :P

N. Fadhilah said... Reply to this comment

faqiha//
tawaran yang datang sekali sekala. :)

TidakPerluTahu;) said... Reply to this comment

Salam

haha.. best pulak bace ur blog nie..
gelak sorang2 je.. haha

bagus la that u r not kaki shoping..
shoping with parents r the best,, bcoz other than dpt perah duit.. we can also have their love mencurah2 towards us.. heheh!

N. Fadhilah said... Reply to this comment

TidakPerluTahu;)//
wa'slm.

HEHE
yup. betul tue betul. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License