konsert (1) | Blog BudakFadhilah

21.11.09

konsert (1)

start//8:02pm


heyyya.
saya kembali semula. hik,

tak ada apa nak update.
cuma nak update pasal konsert sekolah je.

agak ok lah konsert tahun ni jika dibandingkan konsert
yang lepas. tapi banyak masalah teknikal je.

tak banyak gambar yang best yang saya snap.
sebab saya ter-enjoy dekat konsert tue sampai lupa. HAHA

part yang paling best ialah persembahan shuffle.
smart gak budak budak tue buat.
sehinggakan satu klik pun saya tak buat untuk snap
gambar diorang sebab ter-lalu enjoy. HEHE


nah, tengok je lah gambar gambar yang tak seberapa
lawa ni, sebab tangan saya yang snap, sebab tue tak lawa. :P


eyt, banner yang terpampang dalam gambar semua tu,
menunjukkan tarikh 1 Ogos dan diadakan di Sri Negeri,
tapi, tue semua batal. sebab HsatuNsatu.

so, konsert tue sebenarnya diadakan pada 20November
di dewan Taming Sari MBMB.
ni mesti sebab bajet kurang. heeeeeeeeee...



oh ye, masa untuk upload gambar ni sangat sangatlah lembab.
dengan hati yang tabah, saya tunggu juga. fuhhhhhhhh..

nah,
















*klik gambar untuk kanta pembesar.



masa pasukan gamelan dan caklempong buat persembahan
tribute to MJ pun best gile. koir lagu i'm yours pun best.

aaaahh, senang senang semua best lah.

semua orang terjerit macam orang gila. HAHA.
tapi sayang lah, saya tak sempat rakam. T_______T


erk,
akan ada entry yang kedua pula pasal konsert ni.
entry tue saya akan tayangkan video pulak.
mungkin kot, sebab saya rasa macam malas.

tak, tak, tak.
mesti ada punya.

ok.

bye



p/s:rasa tak rugi pun pergi konsert tue.



6 comments:

cik zatil said... Reply to this comment

mesti happening giler kan konsert tuh! huhu..dah lame tak nengok konsert neh..

Fadhilah said... Reply to this comment

cik zatil//
yup. mmg happening.

best. :)

penaberkala said... Reply to this comment

aih,kecik2 dh ada konsert kat skulah
konpem meriah kn?

Fadhilah said... Reply to this comment

penaberkala//
HEHE, memang meriah. :P

cik zatil said... Reply to this comment

betol..betol.. budak2 skul sekrang maveles kat skol ada konsert ape lengkap..

mai era dulu ada hari kantin je..hehe

Fadhilah said... Reply to this comment

cik zatil//
HEHE.
hari kantin pun ada buat jugak.

tradisi dahulu masih dikekalkan.
tapi, konsert tetap konsert. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License