masa berlalu agak lembab. | Blog BudakFadhilah

30.10.09

masa berlalu agak lembab.

start//5:04pm


erm, hye.
mood:sedih sikit.

biasanya saya akan kata masa berlalu
dengan begitu pantas.
tetapi sekarang,
tidak, tidak lagi!!
rasa macam masa berlalu dengan kadar
yang begitu lembab, kalah siput baby.

macam lama gila nak tunggu dua
minggu satu hari tu habis. seminggu dah lepas.
lagi seminggu satu hari.
seksa siot.

mari kita imbas kembali setelah
lama saya tak mengimbas kembali apa yang
saya lakukan sejak saya tak nak update blog ni.


Nick-E and Exams by DarthNick

hari isnin; macam biasa. soalan biasa je.

hari selasa; masih biasa lagi. tak rasa nak meroyan lagi.

hari rabu; susah gila paper. dah tahu soalan, tapi tak
nak baca betul betul. mula nak meroyan.

hari khamis; memang suwey. salah tengok jadual exam.
lagi lima minit nak start exam baru perasan.

hari ini; hari terasa nak meraung dan meroyan.
kertas soalan yang tunggang terbalik, suasana hiruk pikuk,
soalan yang agak mencabar keimanan. fuhhhhhh

mengharap betul paper minggu depan tak membuatkan
saya nak meroyan lagi. sedihhhhhh....

tapi, saya tak rasa apa apa perasaan pun.
menyesal pun tidak.

sebab saya rasa saya dah habis usaha.
penat kejar cikgu, penat tidur lewat,
penat usung buku ke sana ke sini, penat balik
sekolah lewat, macam macam penat la weyh.


lepas ni, nak tunggu soalan bocor lagi. HAHA
memang tak jujur betul sape yang
bocorkan soalan ni.

saya tak bersalah, saya terima je. HEHE

dah, saya malas nak mengarut lagi.
buku latihan CHYMISTERI dah melalak tue.
saya kene dodoikan. HAHA

byebye


p/s:takut kecundang.


4 comments:

ellenyna said... Reply to this comment

alahai.ciannye dia. go go chaiyok!

Fadhilah said... Reply to this comment

sys ellenyna//
memang kesian. T______T
yes, berusaha !!! :P

Ms.Independant said... Reply to this comment

Dah abes xm nnti merdeka lah.
Cuti skola nnti bole enjoyyy!!!
Bkn cam akak ni. Kene keje je sepanjang taun.
Uhuk3~

T_T

Fadhilah said... Reply to this comment

Ms.Independant//
betul. betul. tapi merdeka kejap je. ada lagi SPM.
heeeeeeeee.... :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License