masalah, problemo, | Blog BudakFadhilah

12.10.09

masalah, problemo,

start//5:01pm

masalah, masalah.
komputer sedang mengalami masalah.
adalah apa apa entah komplikasi yang tengah berlaku.
ahhhhhh,,
time time saya nak exam ni,
memerlukan sokongan moral,
komputer pulak buat masalah.
benciiiii,,
erk, apa kaitan saya nak xam dengan komputer.
HEHE
sebenarnya bukan pasal komputer,
tapi streamyx tue yang gedik gedik buat masalah.
apa apa pun,
saya tak adalah nak online 24jam tanpa henti.
lappy ni mama punya,
tak boleh lebih lebih. HAHA
ok lah.
nanti saya kembali pada masa akan datang. HEHE
doakan saya untuk exam yang akan datang.
lebih kurang dua minggu je lagi nak hadp.
ok.
byebye
p/s:esok budak PMR merdeka. wohooooooo.
errrr, saya pulak yang excited. :P

2 comments:

hanny nadia said... Reply to this comment

lately streamyx memang selalu buat hal lah yunk,nyampahh jeww ;D

Fadhilah said... Reply to this comment

kak hanny//
a'ah.
memang menyampah.

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License