memang menyebalkan, | Blog BudakFadhilah

4.10.09

memang menyebalkan,

start//4:20pm


geram gila.
baru nak bersuka ria dekat rumah kawan
tersayang, ada org pulak yang dah spoilkan
kegembiraan itu.

memang tak boleh blah betul.

'kau dah tentu tentu bersuka ria tiap minggu,
aku baru sekali nak keluar, kau dah spoilkan mood
aku. tak boleh tengok aku senang ?'

eeeeee...
geram. geram.
suka sangat buat orang lain marah.

angry by raccoonpaw

ada otak tak nak guna.
buat sesuatu tanpa berfikir, ini akibatnya.
padan muka kau !

yang tak memasalnya,
dengan aku aku sekalu kene tempias.
fuhhhhh, sabar, sabar.

sabar doe..
karang kene darah tinggi pulak.


erm,
korang mesti tak faham baca entry saya ni. HAHA

ini hanya luahan hati saya sahaja.
dah, malas nak fikir banyak bayak.
buat sakit hati.


hidup kene gembira ok.

erk,
saya just nak cakap GOOD LUCK untuk budak budak
yang nak PMR.

korang, korang,
GOOD LUCK ok. korang mesti boleh buat punya.

rasa macam banyak je nak menyebut nama nama
budak budak ni semua. HEHE

jadi, anda faham faham je lah ea sape diri anda tue.
sedar tau yang anda semua kene berjuang.
walaupun hanya PMR, result PMR ni lah akan
menentukan hala tuju kita untuk mencapai cita cita.


bila dah menyesal macam akak,
dah tak guna.
'nasi dah jadi bubur'. HEHE

itu sahaja motif entry kali ini.

byebye.


p/s:kembali hidup ! :D


#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License