ye je.. | Blog BudakFadhilah

22.10.09

ye je..

start//8:14pm


woot. woot.

i masih tak sedar diri nak exam.
tapi buku buku semua dah start berkepit
dengan i 24/7. HEHE

macam tak percaya weyh.
mama ada blog. HAHAHA.

pagi tadi mama ada kursus.
alah, semua guru sekolah i memang
pergi kursus tue.

balik balik je,
'kak, mama ada blog.'
'apa URL blog mama ?'
'norina-puteri.'
terus i gelak dengan menggilanya.
HAHAHAHAHAHA

URL memang tak boleh blah.
'eeeeee, mama. HAHA. biar org tukar lah.'
'suka awak la. mama tak kisah.'

dengan tak tahu malunya, seratu peratus i ubah.
daripada URL, layout, semuanya lah tukar.
tapi yang simple je lah.

kan untuk orang yang dah berumur.
ceyt, mak i belum empatpuluh lagi. HEHE

nampaknya, semua guru guru kat sekolah i tue,
hadap blog je lah lepas ni.

adoiii, kelakarlah.



apa isi blog tue ?

heeeeeeeeee,
tentang teknik teknik menjawab soalan.
soalan BM.
STPM, PMR, SPM.
semua ada.
tapi belum update lah.
baru je dua post. HAHA.

kalau sapa yang nak tengok blog tue,
klik je pic bawah ni.



dah, i malas nak bising bising lagi.
nak hadap buku biology.

byebye.

p/s:baru berani cakap dengan mama dah ada blog.

4 comments:

chipsmore said... Reply to this comment

budak sains ye?? hehe..

btw, klik ur iklan :)

Fadhilah said... Reply to this comment

chipsmore//
a'ah. heeeee..
thanx.
nanti pergi blog akak, saya klik. :)

nurain said... Reply to this comment

wah wah..bes la mama die de blog..mak aku tade blog, p tiap hr check blog anak2..adesss

Fadhilah said... Reply to this comment

nurain//
HAHA.
takpe, nanti lama lama teringin la tu buat blog. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License