Penat tunggu Nuffnang ? meh, cuba yang ini. | Blog BudakFadhilah

2.2.11

Penat tunggu Nuffnang ? meh, cuba yang ini.

eh, hi korang. salam.

kali ni saya nak share sesuatu. sesiapa yang selalu je kecewa dengan Nuffnang, mungkin ini boleh bantu korang.

ohh, setakat ni saya tak adalah kecewa sangat dengan Nuffnang. biasa biasa je. tak suka sangat, tak benci sangat. ada je duit yang masuk walaupun tak selebat orang orang lain. HEHE,

saya budak budak, agaknya sebab tu lah duit dia pun taraf untuk budak budak. tak apa. sabar je lah. kalau ada rezeki, adalah. tak miskin pun kalau tak dapat duit daripada Nuffnang tu. yang penting, sabar dan usaha !

selain dengan Nuffnang, saya rasa korang boleh juga cuba Heartbeat. mungkin rezeki agak kureng dengan Nuffnang, apa salahnya kita cuba dengan Heartbeat. mula mengenali Heartbeat ni masa tersesat masuk ke blog kak Miza Yusof ni. masuk masuk je blog dia ada entry tentang Heartbeat. mula mula macam tak tertarik sangat. so, buat bodoh je lah. lama lama, rasa macam nak try lah pulak. ehehehehe,


so sekarang ni, saya baru je sangat join Heartbeat ni. tak reti nak cerita lebih lebih lagi. belum tau apa apa sangat. tengah explore lagi. cari tau tentang Heartbeat lagi. yang penting, korang sign up dulu dekat www.heartbeat.my(klik link tu).

korang jangan risau. Heartbeat ni tak akan ubah status Glitterati korang. so, korang bolehlah ber-heartbeat dengan hati yang senang.

tak salah kan kalau cuba je. bukan kene duit pun nak register. jom kita cuba Heartbeat ni. kalau earning korang dah lebat, jangan lupa saya. HEHE,

andd, jangan sampai jadi macam dulu tau. yang kes tipu tipu klik macam Nuffnang sebab nak earning banyak. nanti nak blogging jadi dah tak best. so, fikir fikirkan.

bye.

                                      

7 comments:

Cikgu Nizam said... Reply to this comment

wow... besh info... assalam kunjungan

Hahazirah said... Reply to this comment

hati msih x terbuka utk join ini lg. hehee~

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Cikgu Nizam//
kongsi kongsi info. oh, terima kasih singgah my blog. :)



Hahazirah//
ahahahhaha, tak apa. tapi, belum cuba belum tau. :P

princessmia said... Reply to this comment

nak try yang ni plak...thanks ya...

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

princessmia//
ok. selamat mecuba.

ouh, sama sama. HEHE :)

cikgufaezah said... Reply to this comment

hoho..heartbeat lagi la lama nak tunggu..

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

hehe, agak laaaa. tapi kalau rajin promote, boleh cepat dapat kutt. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License