Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010? | Blog BudakFadhilah

6.2.11

Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?

entri ni nak buat sependek mungkin. masa asyik kejar saya je. erk,  =.='

oh, saje saje nak join contest ni. dah alang alang Zirah tag diri saya, saya pun join. lagipun contest ni mudah saje. cuma teka tarikh pengumuman keputusan SPM 2010. (mak aihhhh, menggigil tangan haku nak menaip ni !) oh, contest ini anjuran blog ahmadsabri.net.

so, ramalan saya;
14 MAC 2010

tiga orang yang di-tag ialah;


syarat-syarat penyertaan;

1. Buat satu entri mengenai peraduan ni dengan tajuk ‘Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?‘
2. Anda perlu meneka tarikh pengumuman keputusan SPM 2010 dan letakkan dengan warna merah serta bold-kan tulisan tersebut.. Contoh : 24 Februari 2010
3. Tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger lain di dalam entri anda..
4. Letakkan picture di atas dalam blog korang..
5. Letakkan link ke entri ni. http://www.ahmadsabri.net/contest-bilakah-tarikh-pengumuman-keputusan-spm-2010/
6. Sila tinggalkan komen (url korang) di entri ni.
7. Sila juga tekan ‘Like’ / ‘Suka’ (facebook) di bawah entri ini.

untuk maklumat lanjut, korang boleh usha link link ini;

bye korang.

5 comments:

Sabri said... Reply to this comment

thanx krn sudi join.. ;)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

sesama. :)

Lisa said... Reply to this comment

wah hadiah die sgt menarik kot! dah lah ngah kesempitan wang kan. bile nmpak hadiah duwet je jadik rambang mata. ngeh2

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

HAHA,
join lah. kalau ada rezeki, boleh menag. :P

Faisal said... Reply to this comment

Bila keputusan SPM 2010 akan keluar?

Semakan Keputusan SPM 2010

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License