Nasib baik dah normal. | Blog BudakFadhilah

16.2.11

Nasib baik dah normal.

huuuu, salam Maulidur Rasul semua.

semalam, menggalabah gila lah jugak saya. sampai tiga pagi tak tidur tidur nak cari punca pop up box tu. nak menangis pun ada. ye ahhh, tak pernah pernah kena macam tu sepanjang dua tahun blogging.

lepas google sana sini malam tadi, tunggu jawapan daripada forum google semua,  akhirnya hilang jugak 'benda jadah' tu.

disebabkan menggelabah, cuak yang amat sangat semalam, satu entri saya dah didelete. ingatkan sebab entri tu keluar segala pop up box bagai tu, rupanya tidak ! heh, menyesal pun tak guna. dah delete pun entri tu.

rupa rupanya, ada satu widget tu yang emntebabkan pop up box tu keluar. alaaa, widget yang random post tu. dah delete dah pun.  =.='

tapi, nasib baik semuanya dah normal kembali ! 
      

4 comments:

Misa Sakura! said... Reply to this comment

alhamdulillahh!! hehe

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

tu lah. alhamdulillah ! :P

Amiey White said... Reply to this comment

tulah kadang2 pelik dengan google ni :(

amiey x boleh follow org da , da kena catch up dekat group or fan page blogger :|

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

haaa ? tak boleh follow orang lagi ? mungkin dah sampai limit kut. apa kata amiey try usha forum help google. dekat situ nanti akan ada yang tolong kita. good luck. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License