Budak baik tak layan blue ! Ye ke ? | Blog BudakFadhilah

4.2.11

Budak baik tak layan blue ! Ye ke ?

sekarang neh, serius tak menyempat nak update bog. ada je hal. tapi serius memang banyak cerita nak story. nyiahahahhahahaha. banyak yang jadi draft je. tak sempat habiskan. separuh jalan je.

nak bagi blog ni tak terbengkalai, post ni sikit lagi nak siap. malam neh, dapat siapkan. so, ini entrinya. penuh dengan video ! tak penuh sangat pun. enam je.  = .='

HAHAHAHA, sebenarnya. lima tahun yang dulu, sebelum sekolah menengah, hobi saya dengan family, layan hindustan ! kan masa sekolah rendah, kepala hotak tak kusut lagi nak fikir pasal sekolah. bila dah masuk menengah, mana ada masa nak layan hindustan.

masa dulu dulu cerita hindustan best tau. sekarang ni agak hampas sikit rasanya. seksi je lebih. terbonjol sana. terbonjol sini. macam tak cukup kain je. lepas tu jalan cerita entah apa apa.

dulu dulu layan hindustan, boleh meleleh air mata. layan hindustan, part sedih, mama mesti nangis. lepas tu gelakkan dak mama. last last, saya pun nangis jugak. HAHAHAHAHA

sabtu yang lepas, erk, sabtu bile entah. post ni kan lama dah jadi draft. ada cerita hindustan best tau. tu yang teringin nak buat entri tentang hindustan.

meh, saya share, antara lagu yang saya suka. ni sikit je. yang saya jumpa. kang kalau nak letak semua, jenuh nak mencarinya. lepas tu nanti, berjela lah entri saya. so, ini antaranya lah. video yang pertama dan kedua saya rakam. HEHEHE, yang lain, ihsan YouTube lah. mana lagi nak cedok.  =.='

video

sempat rakam sikit je. kualiti buruk ! HAHA

video

eksotik doe tarian video neh. g usha part 1:14



sedap je telinga dengar. mata pun sejuk. HAHA


ini best ah. sebenarnya, semua best !



wuuuuu, i loike. saya suka ahh yang eksotik eksotik ni. heh, betul ke penggunaan word tu. ahh, tak ada siapa kisah. ekekekekekeke.

kalau perasan, semua video ada Shah Rukh Khan. awwww, peminat dia ah neh. HAHA, wajib kot tengok semua movie dia. tapi ada yang dah tak ingat ah. lama dah tak layan movie movie hindustan neh. lama jugak air mata tak meleleh sebab tengok movie SRK ni. ceh.

movie yang ada Amir Khan pun best jugak. banyak yang best. cuma tak ingat nama dan cerita apa je. kene tengok cerita tu dulu, baru lah kenal.

apa apa pun, Shah Rukh Khan tetap yang paling best. miahahahahahhaha,

saya suka layan hindustan. korang macam mana pulak ? korang suka layan apa ? jangan yang blue, sudah !

eh, betul ke budak yang nampak baik tak layan blue ? erk,

8 comments:

Nurul Afifah Addnan said... Reply to this comment

dulu layan hindustan smpai xllu mak nk ngusik..skrg..xlyan pon.. :P

amalina sahaja said... Reply to this comment

minat SRK jugaaakkk. sweet gila tgk muka dia :D

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Nurul Afifah Addnan//
HAHAHAHA, sama ah. sekarang dah jarang layan.


amalina sahaja//
tau tak pe. awwww, :P

Syat0za said... Reply to this comment

amboooi, hindustann =D haha

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

keh keh keh

shidee said... Reply to this comment

hai.. nice blog.. beautiful picture.. i love it..

if you have time come to visit my blog http://shidee08.blogspot.com/
do not forget to follow me..

thank you..
hehee..=)

shidee said... Reply to this comment

hai.. nice blog.. beautiful picture.. i love it..

if you have time come to visit my blog http://shidee08.blogspot.com/
do not forget to follow me..

thank you..
hehee..=)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

thankss :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License