Krisis di Mesir | Blog BudakFadhilah

1.2.11

Krisis di Mesir

korang,

sedih saya baca update update daripada blog blog yang ceritakan tentang keadaan pelajar Malaysia dekat Mesir. sebagai saudara seislam, saya pun turut risaukan keadaan mereka. banyak cabaran dorang lalui untuk menuntut ilmu.

kalau saya yang tak ada kaitan apa apa dengan mereka dah rasa risau, sedih, apatah lagi keluarga pelajar pelajar tu. mesti dorang lagi susah hati.

saya hanya mampu berdoa je supaya mereka semua selamat pulang ke tanah air.

untuk info terkini tetang keadaan di Mesir, korang boleh pergi ke link ini;
1. Facebook
2. Blog Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita.

dekat situ memang akan ada info info yang terkini.

meh kita doa sama sama supaya semua rakyat Malaysia yang berada di sana selamat pulang ke Malaysia dan dijauhkan daripada apa apa kecelakaan.

8 comments:

sewa mobil said... Reply to this comment

Makasih informasinya.

Schuk said... Reply to this comment

sama2 kita doa, itu ja yg saya mampu...

ahsfantasy24 said... Reply to this comment

Semoga rakyat kita di sana dilindungi Allah..
dan semoga urusan mereka dipermudahkan Allah..
sama2 kte brdoa..

Terbaru:
-TERKINI: KRISIS DAN DARURAT DI MESIR, BUTAKAH KITA?
-HARGA MINYAK NAIK LAGI PADA 1 FEBRUARI 2011

Nurul Afifah Addnan said... Reply to this comment

tu la kan..dgr brite kte da ok..plik je..usha2 blog ade mcm2 g..tu la..bkn nk dgar bite sllu.. :P

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

sewa mobil//
sama sama.


Schuk//
ye. semoga mereka baik baik saja. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ahsfantasy24//
amin.


Nurul Afifah Addnan//
a'ah. lagi baik kita tahu perkembangan dorang from fb atau blog. tgk berita semua kata ok je. pelik gak.

anyss said... Reply to this comment

Salam,
Pegawai tertinggi telah dihantar ke cairo untuk melihat tahap keselamatan mereka. Kalau keadaan terdesak, tentera kita yang berkawal di selat Eden akan digerakkan ke Cairo untuk bawa keluar mereka dari sana ke negara berdekatan.

InsyaAllah, semua orang doakan keselamatan mereka

Memetik Anggur di Tasik Beris

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Semoga mereka semua baik baik saja.

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License