Keputusan SPM 2010 | Blog BudakFadhilah

21.2.11

Keputusan SPM 2010

assalamualaikum semua.

http://3.bp.blogspot.com/-BFOKr74Ik-s/TVZDo39Dt-I/AAAAAAAAAvI/yPBZdbtr1gU/s320/Logo-SPM.jpg
google.
aaaaa, gedik juga nak buat entri walaupun rasa takut yang teramat. tarikh tu rasa macam makin lama, makin dekat. erk, bukan macam laaa, tapi memang !

sekarang ni tarikh keputusan SPM 2010 yang sebenar belum diumumkan lagi kan ? ke saya je yang tak tau ? kalau siapa siapa yang tau tu, boleh lah roger ek. kongsi maklumat sikit dengan orang yang tak tau apa apa ni. HEHE

sebenarnya, saya tak bersedia lagi nak hadap keputusan SPM 2010 saya ni. tapi sampai bila kan tak bersedia. kena juga hadap kan keputusan tu. kena juga terima kenyataan nanti. tak boleh lari daripada realiti. ye, itu fakta.  =.='

bila dah makin dekat dengan tarikh keputusan SPM tu, mula lah rasa stress melampau lampau. teringat balik waktu sekolah. teringat balik macam mana geram nya hati ni bila kene pergi sekolah waktu tengah sedap sedap tidur dan terpaksa hadap orang-yang-bajet-bagus-gila-nak-mam. oh myyy,

tapi tu dulu. sekarang mana ada lagi. sekarang semuanya sorang sorang. duduk rumah sorang sorang waktu orang lain pergi kerja, pergi sekolah. sarapan sorang sorang. masak sorang sorang untuk makan tengah hari. menangis sorang sorang. gelak sorang sorang. tengok tv sorang sorang. menyedihkan !

rindu sekolah.

rindu kawan kawan.

rindu cikgu.

rindu kantin.

rindu ko-op.

rindu surau.

rindu library.

rindu kelas.

rindu tangga sekolah.

semuanya rindu lah !

sindrom rindu ni makin melampau sejak akhir akhir ni. melampau lampau sampai boleh buat saya stress dan terus menangis. hati jadi sakit macam kena hiris hiris. ini bukan cakap cakap kosong. memang betul saya rasa macam tu.

nak cerita dekat kawan rasa macam tak perlu. ye ah, dorang pun ada masalah sendiri jugak. tak kan nak kusutkan lagi kepala hotak dorang dengan perasaan saya ni. dorang pun tengah cuak nak hadap keputusan SPM 2010 neh. errghhh, stress !

untuk mereka yang dah pernah hadap keputusan keputusan SPM ni, ada nasihat tak ? atau tips ke supaya tak nak gelabah lebih lebih. boleh kongsi ? errrrr,

eh, tadi nak buat entry tentang keputusan SPM 2010. sekarang ni jadi entry rindu rindu pulak. ye lah, dah semuanya sorang sorang. tak ke dah macam alien.

aaa, bila ingat sekolah, terus jadi emo.

bye.
                                     

16 comments:

hannafauzann said... Reply to this comment

katanya 28feb . cegu2 hana semua bagitau hana 28feb . kita tunggu dan lihat je . goodluck yeah :)

DaHLia said... Reply to this comment

sabar...
lepas cuti bulan 3 ni katanya..
cikgu pun debar gak :D

Wuucin Kimora said... Reply to this comment

lex jer... ;p

LehaMY said... Reply to this comment

hoho. makin dekat hari nak amik result makin la tak senang duduk. sis dulu pun smpai tido tak cukup selama seminggu !

tapi fadhilah kena cool. jangan bimbang sngt okay . doa bnyak2 semoga result cemerlang okay . InsyaAllah , akan berjaya ! :D

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

hannafauzann//
28feb ? errr, tak lama lagi dah tu. T___________T

yeah, u too. good luck. :)



DaHLia//
oh myy, banyak betul tarikh tarikh jangkaan. errr, cuba sabar ni. HEHE,

cikgu berdebar sikit je kan dpd anak murid dia. :P

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Wuucin Kimora//
ok. relax jee, errrr, susah. :P




LehaMY//
tidur cukup je sekarang ni. cuma selalu tak senang duduk je. HEHE,

amin amin. doakan ye. terima kasih. :)

andynurehanadibahrahim said... Reply to this comment

heheh=) saya pon tengah sindrom gigil sebab nak amik result. huhu. takutnyaaa=) btway. saya rehan. dah lama jadi follower sebenarnya.

tapi baru nak komen. haha. jahatnya saya.

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ahahahahaha, semua yang nak ambil result dah menunjukkan sindrom masing masing. :P


errr, thanks. saya fadhilah. ngee~ komen juga akhirnya. HEHE

tak lah. tak jahat. kata silent reader. :D

Biey said... Reply to this comment

cikgu kata mungkin 15 mac nie tapi tak pstilah..

view my site..

http://bloggiebiey.blogspot.com/2011/02/tarikh-keputusan-spm-2010-dikeluarkan.html

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ohhh, ok. thanks share info tu. :)

Laili said... Reply to this comment

pengetua di sekolah saya kata 23/3/11..tunggu & lihat ajelah :)

liyana said... Reply to this comment

salam..

nanti dah tau tarikh sebenar result spm 2010 keluar, tolong bagitau saya boleh?

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Laili//
eheeee, mari kita tunggu sama sama. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

liyana//
insyaALLAH. :)

ecah said... Reply to this comment

good luck semua..teringat time dulu2 amik result..cuak2..

Tarikh Keputusan SPM 2010 | 23 March 2011

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

HAHA, ok. terima kasih :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License