Tak mahu berfungsi. | Blog BudakFadhilah

4.4.11

Tak mahu berfungsi.

facebook logo by marcopako 
#deardiary

haishhhh,

Facebook dah macam tak berfungsi. bosan. tak boleh gunakan sepenuhnya Facebook lagi. pak cik, mak cik, kakak sedara, sepupu, sepapat, semuanya dah ada dalam friends requests tu. tak ada privacy langsung kalau aku nak manja manja dengan kawan kawan tersayang.

nak carut manja manja dengan kawan kawan pun kena fikir dua tiga kali sebelum buat status dekat Facebook tu. kalau ada je yang aku terlepas kata, cepat je lah nanti tersebar. balik kampung, semua pandang atas bawah nanti. heh, aku rimas tau daaak.

kenapa kena macam tu ? Facebook tu tempat aku bersosial secara maya tahu taaak ? dah lah sekarang dah susah nak jumpa kawan kawan aku tu.

nanti tak approve, bila balik kampung tanya apa pasal tak approve. eh, siap nak tanya. tak pun nanti inbox aku suruh approve. last last aku approve je. tapi jadah semua dalam Facebook tu aku hide kan daripada depa semua. habis cerita.

pergh, sepupu aku yang sebaya tu lagi le. terus deactivate Facebook dia. haha, betul kata dia, Facebook tu dah tak guna. baik kita memekak dekat twitter.

andd yeahh, aku sekarang active dekat twitter. lagi mudah, pantas.

apa apa hal, follow je aku dekat twitter ; @FadhilahMn

bye.
Twitter by tiago_custodio

4 comments:

Liyana Lunia. said... Reply to this comment

samaa ! kak ynn block je dorg dr baca, lgpun xbest la fb nnt org boleh baca, kalau mcm tweet tu kite borak byk2 last2 ilang ke bwh, siapa yg rajin je belek2 nak stalk HAHA

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

hahaha, tau tak pe. fb tu macam untuk kawan kawan baru aa best. ni kalau pak cik mak cik join sekali, adesss. rasa pelik. twitter laa yang terbaik. ekekekeke,

melle amir said... Reply to this comment

hide la dari sedara mara

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

memang hide kan puun. tapi ada cara lain lagi tak ? hehe

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License