Memang mati. | Blog BudakFadhilah

15.4.11

Memang mati.

blogger.com logo by Colin ZHU
#deardiary

buat masa sekarang, blog nufaa.com ni memang kalau boleh kena update tiap tiap hari. dan itu sangat membebankan aku ok. tak. tak kuasa aku nak update hari hari. kalau mampu, aku update lah. aku tak nak jadi sampah nanti.  T_________T

since aku ni pun asyik terperap dalam rumah, perkara perkara yang aku boleh kongsi sangat terbatas. andd, aku sebenarnya pun macam nak gila dah asyik terperap je ni.

susah woo nak maintain kan blog ni balik. dua tahun yang lepas aku blogging dengan url budakfadhilah.blogspot.com. sejak dapat seru tukar [dot] com ni, banyak yang kena mula daripada bawah balik.

haaaa, nak bagitahu sikit juga, aku kadang kadang tak sempat ouhh nak pergi terjah satu satu blog yang singgah dekat chatbox aku tuuu. banyak kerja tau walaupun aku tak bekerja. tapi seboleh bolehnya, aku memang akan cuba pergi blog korang. jangan risauu. kalau terlebih rajin, memang aku akan blogwalking. hihi

secara jujurnya, aku tak ada la mengejar sangat apa yang patut dikejar dalam dunia blogging. aku hanya blogging untuk berkongsi apa yang patut, have fun, anddd dapat ramai kawan. aaa, serius aku cakap, dalam dunia realiti, kawan aku pun tak ada lah ramai mana. semuanya kawan sekolah. jarang kutt aku nak huhaaa huhaaa sangat.

serius aku kata, aku ni pemalu yang amat. aku lagi suka buat kerja belakang tabir je. haha, itu memang personaliti aku.

eh, sebenarnya motif utama aku buat entri ni ialah aku nak bagi tahu yang nufaa.com ni, kalau tak ber-update, memang lah akan mati. jadi rumah kosong je satu hari kalau tak ada entri.

eh, secara tak sengaja aku dah update lah !

(pergh, apa kau merepek ni bongekkkkk !!)

sebelum bye, meh sini aku nak cadangkan satu bacaan yang memang patut lah korang sebagai blogger baca.

patut baca tau !!!

baca tau. memang amat berguna untuk anda sebagai blogger. aku pun macam insaf sikit masa baca. hihi

ok. bye.

2 comments:

melle amir said... Reply to this comment

ala kalau tak apdet tiap hari pon takpe

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

errrr kenapa ? kalau tak update, mati laa blog nii T_______T

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License