Laaa, baru perasan. | Blog BudakFadhilah

5.4.11

Laaa, baru perasan.

salam.

eh, semalam baru saya perasaan yang saya tak tukar background tu lagi. huehuehuehue, ada je budakfadhilah.blogspot.com tu tertempek lagi.

dah dua tahun lebih saya berblogging, template tu je lah yang saya guna. background dia je yang saya tukar tukar. tak ada kekuatan nak godek lebih lebih. memang teringin gila nak make up blog ni lain sikit, tapi nanti aaa. belum bersiap sedia lagi. hidayah belum sampai. huehuehuehue

bila nufaa.com wujud, semuanya bermula balik daripada awal. dulu blog ni ber- PR 2. Alexa rank tak ada laaa bagus sangat. tapi ok ok je la. bila tukar je nufaa.com semuanya kosong balik. kui kui kui, kena gigih mula balik ni.

tapi, saya bukan nye faham sangat jadah rank rank tu semua. haha, sikit sikit tu faham lah jugak kan. eh, siapa yang tak suka tengok blog dia maju kan. semua orang yang berblogging mesti suka tengok kemajuan blog mereka. kalau tak suka, tak payah blogging. hihi

nanti nak duduk diam diam fikir cara nak make up blog ni lah.

eh, ada idea untuk saya tak ? kalau ada, share pleaseee. hehe

ok. bye.
#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License