EduCamp UTP. hihi | Blog BudakFadhilah

27.4.11

EduCamp UTP. hihi


-eeee, tak jumpa pun blogger yang pergi EduCamp hari isnin tu. heh, mungkin ramai sangat orang kot. hampir 300++ calon.

salam semuaa.

huwaaaaaa, dah selesai semua. alhamdulillah.

terus segala selera dan nafsu bangkit kembali. ekekeke, selera makan, nafsu tidur, nafsu gelak, nafsu bercakap. semuanya lah dah ada balik. sebelum ni, lepas dapat tau je kena pergi EduCamp UTP tu, terus jadi macam orang tak bernafsu kejap. makan pun sekali sehari je. tu pun berapa sudu nasi je. haha

itu memang penyakit saya kalau takut sangat.

masa dulu nak ambil test JPJ pun jadi macam ni tau. pagi pagi sebelum pergi ambil test termuntah. nasib baik tak ada orang dekat rumah. haha, masa nak ambil SPM paper physics pun sama. tetiba je, pagi pagi buta boleh muntah sebab takut sangat. haha

tapi masa ambil result SPM, serius tak ada rasa takut sampai nak termuntah muntah tu. takut sikit je. hihi

okaii, kita kembali kepada topik EduCamp UTP.

aaa, minggu ni punya EduCamp semua untuk yang ditawarkan sebagai private student kan ? jangan risauu. EduCamp untuk private student ni tak ada test. cuma interviewwww je tau.

andd saya rasa macam sikit bertuah sebab dapat case yang kira ok lah. tentang remaja yang melakukan jenayah. saya bantai je ah apa yang terfikir dekat kepala hotak tu. tiba nak cakap term term yang tertentu dan terlupa word yang sepatutnya, keluar lah bahasa melayu saya. aaaah, saya dah buat yang terbaik. rasanyalah.

masa interview tu, serius saya rasa macam bukan interview. ekekekekeke, rasa macam bercerita dengan kawan kawan je bila cakap dengan interviewer tu. dari mana entah semangat tu datang. sebelum hari nak pergi interview tu kemain penakut lagi.

ok lah kan. at least saya dah pernah pergi UTP. at least saya dah pernah pergi interview. at least saya ber-diet sebab tak makan dengan betul selama tiga hari. haha  =.='

nah pegi baca ni ; nasihat nak masuk universiti.

nasihat saya pula ;

WATLEK JE

wah kau ! kemain lagi ea. mentang mentang dah lepas. haha



bye.

14 comments:

faiz said... Reply to this comment

wahhh..pergi educamp ke? tahniah..kalau dapat tahu awal boleh ajak pergi minum dengan blogger2 UTP ;)

♕ qeen ♛ said... Reply to this comment

hikhik. tak jumpe youu pun. :)
kite A session. pehh. tak suke betul time individual. gagap. hurm, tak dapat pun kite tak kisah. pengalaman tu penting kan? :)

jackieKOH said... Reply to this comment

eh aku da komen ke? [tenet x ok.. haha]

tym educamp ada jumpe aku x?? hahaha..

kalau dpt msuk UTP, confirm blogger UTP bertambah ramai,, ehehe

Entri terbaru : PANAS! Sampai hati kau, Justin Bieber!!

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

faiz//
haha, mekasehhh.
ajak minum dengan blogger UTP ? mungkin satu hari nanti. hihi

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

♕ qeen ♛//
hihi, ramai gila kutt orang orang masa tu.
waaah, group A ? mesti dapat balik awal kan ? kita group C. pukul 4 baru habis.
aaa, sama laaah. pergi je interview ni. dapat tak dapat tu belakang cerita. andddd, pengalaman tu memang gila berharga. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

jackieKOH//
ok dah. confirm ni dah komen.

errr, takk. tak nampak pun. ekekekeke =.='

blogger UTP memang ramai pun kaaan. hihi

syasyajohan said... Reply to this comment

sista,kalau tak biasa speaking macam mana.tiba2 kat sana rasa macam NOOB pulak kang

saya kena pergi 21 ni-,-

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

haha, kena yakin je. cakap je apa yang termampu nanti. dia bukan evaluate sangat kita blh speaking ke tak. dia nak tgk kita punya keyakinan diri je.

btw, good luck :)

Anonymous said... Reply to this comment

klau ckp bm time interview, blh ke?

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

kalau interviewer dah cakap english takkan kita nak reply dalam malay kan ? tapi boleh je rojak. yang penting yakin.

Nur Amirah Hanim said... Reply to this comment

ohh. kira boleh lah rojak bahasa ni ? takut time tu nanti tiba tiba ade plak term term tertentu terlupa. biasalah tuuu terjadi. cuak kot. -.-

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

haha. boleh je cakap bm nanti. daripada diam je nantiii.

nadieya fatihaa said... Reply to this comment

Helo, im going for UTP's educamp 2moro.
Is it okay kalau nak pakai jubah pergi sane ?

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

haii :)
okay jeee. btw, good luck :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License