i kecewa betul. | Blog BudakFadhilah

2.1.11

i kecewa betul.

salam semua. percutian sudah tamat. selamat kembali ke sekolah. nyiahahahahaantubetul.

kecewa betul tak dapat sambut new year dekat melaka. sambut dekat JB dalam keadaan huru hara. ye arh, busy dengan majlis nikah lepas tu majlis bersanding pula. phewwwww, penat penat. kali neh sepupu pula yang kahwin. emma nur suehailah.

cuba korang bayangkan, rumah dia 5 tingkat ngek, tak ke gila nak buat kerja itu ini dekat rumah tu. HAHA, dah arh rumah tu port baik je, depan tasik, depan padang. besttt. orang lain penat penat buat kerja, saya pergi menyorok dekat tasik. HAHA


http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs757.ash1/164808_152739941444717_100001261357570_288612_7328959_n.jpg

cukup arh dua gambar tu ye. sebenarnya ada beratus ratus gambar. belum lagi gambar photoshoot dia dekat tasek depan rumah. kalau tak, berapa panjang entah entry ni nanti.

erk, tak dapatlah blog ni merasa entry 1.1.11. HEHE, tak apa. kita tunggu 11.1.11 pula. cantik number tu. buat tarikh nikah pun bagus neh. mueheheheheh,

dengan rasminya, kui kui kui, ini adalah entry pembukaan Blog BudakFadhilah pada 2011 ! dan rasanya belum terlambat lagi saya nak wish dekat korang semua,

SELAMAT TAHUN BARU
(2011)

haraplah sangat tahun 2011 ni akan jadi tahun yang lebih baik daripada tahun sebelum neh. nanti nak buat arh entry misi 2011. HAHA, misi lah sangat. entah entah tak tercapai. adoiii,

untuk siapa siapa yang singgah blog ni dua tiga hari lepas, sorry ek tak dapat singgah blog korang. busy le. kata bercuti. ceh, bercuti lah sangat. nanti saya pergi ber-blogwalking ke blog korang ataupun guna khidmat BlogLarian. terima kasih juga pada sesiapa yang vote Blog BudakFadhilah contest hari tu. HEHE


esok, mulalah hari hari yang bosan-duduk-rumah-sorang-sorang. dah semua orang pergi sekolah, saya je arh yang duduk rumah tercangok sorang sorang. bosan bosan.

derr, entry ni nak wish happy new yaer dekat korang jeh. ni dah melalut lalut benda mengarut.

ok. bye

4 comments:

♥CIK SHA♥ said... Reply to this comment

epi new year..^_^

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

HEHE, happy new year jugak :)

misz sheyla said... Reply to this comment

epy new year...

jom join

http://miszsheyla.blogspot.com/2010/12/lucky-followers-saya-mau-hadiah.html

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

happy new year too.

nanti kalau free saya join :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License