susahnyaa. | Blog BudakFadhilah

14.1.11

susahnyaa.

salam semua.

situasi empat hari yang lepas;

bangun pagi duduk rumah sorang sorang.
nak online, internat buat hal !
nak call kawan, telefon rumah pun sama biol,
demmm, dah macam orang duduk dalam gua.

lepas penat masak makan tengah hari,
tengok drama sedih sedih dekat tv3,
lepas tu nangis sorang sorang,
perghhh, dah macam orang sewel.

bila semua orang ada dekat rumah,
semuanya terbongkang penat kerja dan sekolah,
air mata meleleh lagi, sensitif gila sekarang,
erk, kenapa sekarang saya sensitif sangat ?

alahaaiii, sepatutnya sekarang ni bergembiraa sakan. HAHA, tak apa. tak apa. itu semua dugaan. janganlah dugaan ni datang lagi. menyedihkan betul !  =.='

oh, sorry ek, pada siapa siapa yang singgah blog saya ni. nanti saya pergi terjah blog korang balik. sabar ekkkk.

2 comments:

Sesumpah said... Reply to this comment

uwhh pms agaknye?

hihihi

have a nice day

kurangkan sensitiviti

tingkatkan prestasi


:D

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

wahahahahhahaha, pandai nye teka. memang memahami betul. :P

ahahahah, thanks. :D

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License