Saya Blogger Melaka | Blog BudakFadhilah

29.12.10

Saya Blogger Melaka

salam semua. masih dalam mode bercuti lagi dan masih bercuti lagi. sekarang ni sedang cuti daripada cuti. muahahahahahhaa, faham ? tak faham tak apa. kalau saya terangkan pun nanti korang tak faham juga. panjang sangat cerita. so, korang hanya perlu tahu yang saya sedang cuti daripada bercuti. phewwww,


tadi blogwalking kejap. bosan bosan tak ada buat apa kan. baik blogwalking. dapat juga sedut ilmu sikit sikit. sekali, termasuk pulak dekat blog ini. Blog Pilihan Malaysia. alaaa, yang undi undi blogger tu. sekarang ni ada Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri dekat blog tu. terasa nak join. macam best je. HEHE

so, entry ini wajib diwujudkan untuk menyertai kategori tu.

dengan itu, mari berkenalan dengan saya. siapa yang dah kenal tu, kene buat buat tak kenal. siapa yang tak kenal tu, hyeeeee, jum kita berkenalan !
  •  ni tak tau nak panggil nama manja atau nama glamer, miahahahahaha kenali saya dengan nama Fadhilah Mn
  • oh, saya berstatus bujang dan seorang penganggur terhormat yang berjaya. =.='
  • kamu kamu kamu semua boleh cari saya dekat Facebook, dan boleh twitt twitt dengan saya di Twitter.
  • rumah yang saya duduk ni berada di area Melaka Tengah. terima kasih.
  • Bukit Katil, Ayer Keroh, haaaa, dekat area area situ lah saya diperap selama tujuh belas tahun ! HEHE
  • part last sekali ni yang paling saya suka. Apa yang menarik di tempat saya ? banyakkkkk sangat. dekat melaka ni, semuanya nak tempat yang terbesar. tu terbesar, ni terbesar. contohnya;
Aeon Jusco Melaka by jonshlim
Jusco Aeon Melaka


Mydin Melaka

lain lain yang terbesar tu korang google arh sendiri ek. HEHE

lain tempat lagi;
sekarang dah ada monorail weyh dekat Melaka ni.

canggih tak canggih ? miahahahaahahha, tak pernah naik pun.

ada satu tempat yang saya tak pernah masuk. nak g arh nanti !

Taman Botanikal Melaka, kesian doe, tak pernah masuk.


sebenarnya baru baru ni saya ada buat entry pasal tempat tempat dekat Melaka lah awak !! kalau rajin pergi lah usha. tak akan menyesal punye. Melaka ni banyak sangat tempat. kalau nak ceritakan, sampai lima pages pun belum tentu habis. HAHA. jom usha entry tu ;

Ada apa dengan Melaka ?

tak pun boleh usha entry ni. sedih tau i. HAHA

Aku orang Melaka.

tamat sudah entry untuk join Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri ni. rajin rajin lah datang blog saya ok. sejak jadi penganggur terhormat ni, saya mungkin akan cuba update blog ni dengan entry entry yang berinformasi. maceh,  :P


erk, lupa lagi, jom vote blog header blog saya. boleh klik sini, dan tick url Blog BudakFadhilah. Terima kasih tau.HEHE. undian ini sehingga 30Disember2010.

bye.

16 comments:

Admiral Hafiz said... Reply to this comment

seyes bru taw ni blogegr melaka jugak


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

HAHA
sekarang dah tau, bagus arh. :P

Nana said... Reply to this comment

ikan bakar kat alai terbaikk

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

yeah, memang terbaik. :D

mie said... Reply to this comment

melaka ada monorail???
baru tau..
blogger kedah datang melawat

Admiral Hafiz said... Reply to this comment

kat seremban esok ada gathering untuk blogger...

jomla join!


Mini Blogger's Gathering ( Seremban ) : 1 Jan 2011

kai azmier said... Reply to this comment

oh blogger melaka rupenya.. hee

cik tomyam said... Reply to this comment

melaka best giler. :D
banyak benda boleh lawat kat sana.
bangi ni ape ade? T.T

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

mie//
orang melaka ni pun baru tau. HEHE,

jemput singgah. :P


Admiral Hafiz//
ada dekat JB masa tue. baru buka blog. :P

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

kai azmier//
a'ah. blogger melaka neh. :P



cik tomyam//
HEHE, selalu selaulah turun melaka. :D

Imran nyambek said... Reply to this comment

yeah.dah sampai sini..

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ahahahahha, bagus :)

✿ CikCimi said... Reply to this comment

hi blogger melake !
:D

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

hi blogger ......
HAHA, gi terjah jap. baru tau blogger mana. :P

raudhah said... Reply to this comment

HAI ORG MELAKA =)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

haiiii. :D

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License