Narnia | Blog BudakFadhilah

10.12.10

Narnia

start//10:02pm

hari khamis hari tu ialah hari beronggeng saya. HAHA, beronggeng di sini bermaksud bergembira dari pagi sampai petang. bukan dengan kawan, tapi dengan adik adik dan mama. phewwww, karaoke, shopping, wayang, makan, tu agenda utama.

dah tengok movie Narnia yang latest ni. best sebab tayangan 3D. kui kui kui


disarankan korang semua pergi tengok movie Narnia ni. serius best. kepala pun melayang layang dalam pawagam. HAHA. movie Narnia kali ni banyak gila aksi menakutkan. terteleng teleng kepala masa tengok movia Narnia ni. nasib baik orang tak ramai sangat. mungkin hari kerja kut.

blerghh, saya tak ada gambar langsung. macam biasa, saya kan low profile. yang banyak snap snap gambar ni adik adik je lah. HEHE

 
 ini adik saya. dia lagi tinggi daripada saya  =.='

 
miahahahha, gambar dia lagi. curi dpd blog dia. T______T

serius saya langsung tak snap gambar. bila dah balik baru perasan. heeeeeeeeeee,

heh, dah lama tak menaip. jari ni macam kejung. tak tau apa nak taip. berhenti sini je lah 

lawa tak header baru ? HEHE
 
p/s: jadi penjaga rumah sepenuh masa. phewww,

7 comments:

syahrilhafiz said... Reply to this comment

ahaks..tengah blurr lagi ni nak tengok cerita mana
narnia atau hantu kak limah
banyakpulak cerita best3..hehe

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Narnia best. hantu kak limah tu tak lama lagi keluar lah kat tv. kui kui kui :P

ken said... Reply to this comment

hope to watch it :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ken//
yeah, u should. :D

bungakuning . said... Reply to this comment

best tak narnia ? hari tuh nak tengok gak , tapi FULL !
frust menonggeng !

Wan Gerrard said... Reply to this comment

dah tengok, best2

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

bungakuning .//
bestttt. pergilah tengok cepat cepat. HEHE



Wan Gerrard//
best kan ? banyak aksi. HEHE

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License