Wedding; Crystal Garden | Blog BudakFadhilah

15.12.10

Wedding; Crystal Garden

amaran; entry ni berjela sikit. erk, bukan sikit, banyak kut.

yeah, semalam (12.12.10) pergi wedding sepupu jauh, erk, apa apa je lah, dekat Dewan Felda. wedding family kakak ni semuanya best best gila. daripada kakak dia, abang dia, sampailah diri dia sediri sebagai anak yang bongsu. HEHE

ni kad sebelah lelaki, abang adnan.

wedding sebelah kak Farah semalam. majlis nikah pula 11.12.10 dekat kediaman family kak farah. Saya tak dapat pergi sebab malas. HAHA, yang pergi majlis nikah tu abah dengan adik adik je. tema wedding kak farah ni ialah Crystal Garden hasil ilham diri sendiri dengan mama dia. kelas gituuuuu. huehehehehehhe,

 source;http://sarahshukor.com/

kak Farah ni sumpah happening. dulu dia study dekat MMU melaka dan bertemu cinta dengan abang nan dekat MMU melaka juga. wehuuuuuuu, comel ok diorang ni. mana mana pergi pun berdua. HAHA







baju pengantin rekaan rizman ruzaini. phewww,

apa yang paling saya suka bila pergi wedding ni, ialah

 
AISKRIM TAPAI. haha

memang kalau wedding family dorang mesti ada neh, :P

 tempek satu gambar cukup. HAHA

ni gambar gambar tunang dia, terjumpa pulakss. HEHE


source;http://www.faisalrahim.com/
 
source;http://www.faisalrahim.com/
 
ini bapak pengantin. pak cik sempoi. HAHA
source;http://www.faisalrahim.com

source;http://www.faisalrahim.com
 
source;http://www.faisalrahim.com
 
sempoi, kui kui kui,
source;http://www.faisalrahim.com

penat derr, tak cukup tidur. semalam sampai melaka dah nak pukul 1 pagi. phewwww, tapi ini lah last wedding family dr. ramlee ni. lepas ni dah tak ada lagi dah. HEHE

apa apa pun, SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT KAK FARAH DAN ABANG NAN. weeeeeeee,♥♥♥♥♥♥♥♥

p/s:aku pun teringin jugak. HAHAHA

8 comments:

+akufobia+ said... Reply to this comment

settle.da boleh tutup buku.hee.

Liyana Lunia. said... Reply to this comment

nak pengsannn T__________T lawanyaaa tema dia, baju pengantin and gambar diaaa wuuuu. en ensem tawww huby dia HAHA

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

+akufobia+//
muehehehehhehe,

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

sis Liyana Lunia.//
lawa kan ? HEHE,
huby dia muka innocent gila. comel, :P

Amirah Zin said... Reply to this comment

dah crite sal kawin lak ,
x lama lg la tu !
HAHA XDD

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Amirah Zin//
hah ? apakah ? apakah ?
kui kui kui, tak de maknanya. :P

Faizal n Fashitah said... Reply to this comment

Tema cun wooOo. Tapi pic last tu memang sempoi ekeke...

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Faizal n Fashitah//
memang cun. HEHE

sempoi an. :D

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License