Kim Hyun Joong | Blog BudakFadhilah

25.12.10

Kim Hyun Joong



Because I'm Stupid

Nae moriga nomuna nappaso
no hanabakke nan morugo
darun saramun bogoitnun non
iron naemaumdo morugetji

noui haru-e naran opgetji
ddo chuokjocha opgetjiman
noman baraman bogoitnun nan
chakgu nunmuri hurugoisso

noui dwaetmosubul
ponungotdo nan haengbokiya
ajik naui maumeul mollado
kkutnae suchidushi gado

niga nomu bogoshipun naren
nomu kyondigi himdul narenun
norul saranghanda ipga-e maemdora
honja dashi ddo crying for you
honja dashi ddo missing for you
Baby, I love you, I'm waiting for you

noui haru-e nan opgetji
ddo giokjocha opgetjiman
noman baraman bogoitneun nan
honja chuogeul mandulgo isso

negen sarangiran
arumdaun sangchogata
noui yeppun misorul boado
hamkke nan utjido mot-hae

niga nomu saenggaknanun naren
kasum shirigo sulpun narenun
niga bogoshipta ipga-e maemdora
honja dashi ddo crying for you
honja dashi ddo missing for you
Baby, I love you, I'm waiting for you

Bye, bye, never say goodbye (never say goodbye)
irohke chapji mot-hajiman (chapji mot-hae)
I need you amu maldo mot-hae I want you
paraedo dashi paraedo

niga nomu pogosipun naren
nomu kyeondigi himdul narenun
noreul saranghanda ipga-e maemdoya
honja dashi ddo missing for you
niga nomu saenggaknanun naren
kasum shirigo seulpun narenun
niga bogoshipta ipga-e maemdora
honja dashi ddo crying for you
honja dashi ddo missing for you
Baby, I love you, I'm waiting for you


serius macam fall in love dengan lagu ni. AHAHAHAHA, tiap tiap malam sebelum tidur wajib dengar lagu ni. lama dah buat perangai ni. kene dengar lagu ni sebelum tidur. lagu ni dah lama dah sebenarnya. masa zaman cerita Boys Over Flowers/Boys Before Flower/entah-apa-apa-tajuk-cite-tu-lagi.

masa layan drama tu, hero yang paling saya suka Kim Hyun Joong arh. bukan Lee Min Ho ! nampak Kim Hyun Joong ni comel comel comel. pastu watak dia dalam drama tu macam loving dan cool je. heh,





 


awwww, kui kui kui. Bila dah layan drama tu lama lama, tiba tiba tak suka pulak Kim Hyun Joong. kenapa ?
sebab macam baru terperasan yang lubang hidung dia lain lain. maksud saya, tak sama. HAHAHAHA

lepas je perasan, terus macam, eeeeeeeee, tak suka arh ! memang bongok. miahahahahahha, tapi layan lagu dia je lah. ceh, macam banyak sangat layan lagu lagu dia. padahal satu lagu ni je !  :P

tu arh kan, lepas je kejadian tu, saya suka ter ter ter tertengok lubang hidung orang. muahahahahahha, kalau tak sama, mesti nak komen. HEHE. *sebelum tidur gak, mesti pergi tengok kat cermin lubang hidung sendiri. pastu bersihkan lah apa apa yang patut. HAHA

erk, korang suka siapa pulak ? sebelum tidur tiap tiap malam ada tak lagu yang wajib korang dengar. share lah sikit dengan saya.

6 comments:

cikkedis mumbies said... Reply to this comment

aaa , leader :) hee , lucu entry awak . Lubang hidung dia unik ! Haha :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Unik ? tak lah. eeeeee, HEHE :P

Yuyu Johanna said... Reply to this comment

wah..peminat korea jugak ea..me too! =)

eiysya zasya's said... Reply to this comment

LOL.. hadoi.. sebab lubang isung terus tak minat.. kesian dia.. haha~ tapi, bagi saya, both are handsome.. fuh! =p


p/s:
nak jadi Barbie..

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Yuyu Johanna//
minat lah jugak. HEHE
ramai orang kan minta korea ni sebab dorang comel comel belaka. :P

HAHA

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

eiysya zasya's//
ahahahhahaha, nak buat macam mana.
tapi mmg dua dua comel pun. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License