ini baru cuti ! | Blog BudakFadhilah

27.12.10

ini baru cuti !

ngeh, ngeh, ngeh. hello semua. erk, salah. assalamualaikum semua.

oh, entry ni entry berjadual. masa korang tengah usha blog ni dan baca entry ni, saya sedang bercuti dan beronggeng bersama keluarga tercinta dekat Port Dick son. miahahahahhahahahaha,


heh, ingat suka suka ke pergi bercuti ni. nehi, nehi, nehi. bukan suka suka. abah ada mesyuarat dekat Port Dickson ni, tu yang tumpang bercuti sekali. kalau tak, harammm nak bawa kite orang pergi bercuti sebab banyak hal sebenarnya yang tak selesai lagi.

malas nak bebel banyak banyak. sebab ada ke orang nak baca entry entry saya ni ? kui kui kui. cakap sorang sorang je.

doakan kami sekeluarga selamat pergi dan balik.

oh, lupa pulak. jom vote header blog ni. klik je sini. lepas tu tick url blog saya. Blog BudakFadhilah. Terima kasih tau. HEHE

ok. bye.

12 comments:

eiysya zasya's said... Reply to this comment

beznyya boleh bercuti! dah lama tak pergi bercuti neyh.. 2 bulan daa kot.. hoho~

p/s: Tukar header blog..

Amirah Zin said... Reply to this comment

saya setia membaca :)

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... Reply to this comment

baru blik dr p.d jugak!

Yusri said... Reply to this comment

seronoknya bercuti...saya plak dah letih cuti sbr nak keje plak...nak dkt 2 bulan cuti ..hehe

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

eiysya zasya's//
baru 2 bulan. baru lah gak tu. HEHE


Amirah Zin//
toce toce. :D

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶//
best kan pergi bercuti. :D



Yusri//
muehehehhehe, pelik pelik. ok, selamat bekerja. :P

Ati Masrif said... Reply to this comment

salam kenal,

bestnya jalan2 ^_^

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Ati Masrif//

salam kenal juga.

best. HEHE :D

aisya said... Reply to this comment

bestnye g cuti2 malaysia.. huhu

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

heeeeeee, dah lama tak bercuti lah. :D

kai azmier said... Reply to this comment

bestnyer dapat cuti dengn family ramai..

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

tau tak pe. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License