you ni !! | Blog BudakFadhilah

17.9.09

you ni !!

start//5:12pm


assalamualaikum.
HEHE. saya malas update sebenarnya.
tapi tak mahulah nak biarkan sawang semakin
berkepuk dekat blog ni.

jadi,
saya pun updatelah.

ngeh~
alasan !
sebenarnya saya tak de story.
ada tu ada, tapi terlampau private. HAHA

ada perkara yang kita boleh share
dan ada perkara yang tidak.
ek eleh, bajet macam ada orang yang baca blog ni. :P

esok cuti !
yeay. dapat tido. :D
HEHE

persiapan raya yang sangat ringkas.
kuih semua tunjuk je.
tak ada yang buat.

tengok lah mood esok,
kalau terasa nak buat baru saya buat.
malas. macam biasa penyakit saya tue.

saya malas nak menceceh lagi.

perkara utama hanya nak sampaikan ucapan je.
TERpanjang lebau pulak.

ok.

SELAMAT HARI RAYA.
MAAF ZAHIR DAN BATIN.

saya memohon maaf pada mereka yang terasa
dengan perlakuan saya selama ni,
dengan tulus ikhlas, saya menyusun sepuluh jari.
harap anda juga bisa memafkan saya. amin.


[klik untuk copy]


p/s:dialu alukan untuk copy kad ta seberapa tu. (:


4 comments:

faqiha said... Reply to this comment

slmt hr raye :)

nur fadhilah said... Reply to this comment

faqiha//
selamat hari raya juga. :)

♥fiera♥ said... Reply to this comment

SELAMAT hri rye maaf zhir btin


follow la my blog
;)

nur fadhilah said... Reply to this comment

♥fiera♥//
selamat hari raya juga.

isyaALLAH. (:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License