penghargaan. | Blog BudakFadhilah

7.9.09

penghargaan.

start//8:49pm


sebenarnya sudah lama teringin dan terfikir
nak buat entry penghargaan ini.

entry ni bukannya apa pun,
hanya mengucapkan jutaan dan ribuan terima
kasih kepada mereka mereka yang sudi membantu
dan menolong *erk, sama saya hasilkan blog ni.

bukan hasilkan kot,
tolong bagi tunjuk ajar lah senang cakap. HEHE

sampai saya puas hati dengan blog saya
sekarang ni..
blog yang simple, but ok lah. HAHA

gila geli budak ni !

neh,
saya nak ucapkan kepada mereka,
terima kasih daun sup. HAHA
walaupun mereka tak kenal saya,
tapi mereka masih sudi membantu. ngee~


sebenarnya saya tahu kak eyka sorang jer.

{ There are a million ways to say thank you ,, by ` B a r c a

yang lain tu saya cari sendiri, pastu jumpa.
wakakakakakkaka..

ni list blog tempat saya bertapa. HAHA
saya rela baca blog mereka daripada awal
sampai akhir.
demi mendapatkan sedikit nasi ilmu.
blog mereka mereka ni memang the best.

erk, ni je kot penghargaan saya. HAHA

bodoh punya entry.

but, terima kasih.


p/s:lagi best buat dengan idea kita sendiri.

p/s/s:blog i ada rupa blog sesiapa ke ?


sebelum tue,
sesiapa yang rasa rasa pernah tolong saya,
tapi saya lupa nak cakap terima kasih,
buleh lah ingatkan saya.
marah pun ok gak. tapi jgn lebih lebih.

saya takut. HAHA


eyh, kalau nak pergi blog mereka mereka tue,
klik je blog diorang.
saya dah sertakan link.


p/s lagi:i buntu nak update blog. :P


6 comments:

EykaHamasuba said... Reply to this comment

terima kasih adik fadhilah.. :D

nur fadhilah said... Reply to this comment

kak eyka//
sama sama. :D

a w i e n 'd' said... Reply to this comment

hye , blog fadilah cantik gilegile !
sumpah memang cantik sangat .creative ! bukan saje na puji tapi memang btowl.fadilah jgn buang auw yg famous dekat bawah sekali.that help me a lott . blog kamu terhebat !

nur fadhilah said... Reply to this comment

a w i e n 'd'//
hye kamu. thanx sangat.

erm, yang itu akan ditambah dari semasa ke semasa. heeeee. :D

chipsmore said... Reply to this comment

lawa sudah blog ni ;)

nur fadhilah said... Reply to this comment

chipsmore//
lawa ? erk, thanx. :D
blog kanak kanak. HEHE

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License