pertama syawal. | Blog BudakFadhilah

23.9.09

pertama syawal.

start//11:37pm, 20090922


salam syawal semua.
baru berkesempatan untuk update blog.

errr,,
saya sebenarnya malas nak cerita banyak.

tentang satu syawal,
saya rasa semuanya sama je ngan korang semua.

salam mintak ampun,
melantak ketupat rendang,
beratur ambik duit raya,
tengok baju sape lawa,
tunggu orang tua balik sembahyang raya,
layan lagu raya.

dan, dan,
yang penting seisi fotografi.
hik~

macam macam kategori ada.

muka cam tuut. HAHA

cucu gadis.

cucu teruna.


orang ungu.

merah sedondon.


orang biru.

orang lelaki.

family hjh fatimah.


tak da lah mega mana pun,
biasa biasa saja.

ada lagi kategori yang tak de kat sini.
;menantu lelaki.
;menantu perempuan.
;cucu primary.
;cucu secondary.
HAHA. gile banyak pic.

bak kata sepupu saya, macam artis siot.
penat bergambar. autograf tak nak. HAHA


perancangan yang dibuat semuanya tak jadi.
perasaan bergembira di pagi raya pun lesap.
pakai ala kadar je.
tak de nak meriah meriah sebab tak de mood.

hari kedua baru best.

tapi pic pulak tak snap. HEHE
dalam kenangan saja.

banyak pic dekat camera sepupu.
malas nak minta. nanti dapatlah (:

mata dah layu.
sebenarnya baru balik dari muar.

mahu bermimpi dulu.

bye

2 comments:

Lisa said... Reply to this comment

Meriah di Hari Raya !!

Hehe..
Happy Happy ok !!

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin

nur fadhilah said... Reply to this comment

Lisa//
HEHE.
sama juga. semoga kamu pun happy.

selamat hari raya,
maaf zahir dan batin. (:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License